Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Συντροφικά «πυρά» Σκουρλέτη για τις διαρροές από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – «Κάποιοι στενοκέφαλοι…»
[Παρασκήνιο]: Συντροφικά «πυρά» Σκουρλέτη για τις διαρροές από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – «Κάποιοι στενοκέφαλοι…»

[Παρασκήνιο]: Συντροφικά «πυρά» Σκουρλέτη για τις διαρροές από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – «Κάποιοι στενοκέφαλοι…»

Έξαλλος είναι ο Πάνος Σκουρλέτης κατά συντρόφων του που έδωσαν τους διαλόγους από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, όπου υπήρξε μεγάλη ένταση και διαφωνίες.

«Υπάρχουν κάποιοι στενοκέφαλοι που αντί να μιλούν μέσα, κάνουν διαρροές», είπε ο Γραμματέας του κόμματος για τα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν για την συνεδρίαση της ΚΟ.

Ο κ. Σκουρλέτης μίλησε και για τα περί έντασης και εκνευρισμού στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας με την ατάκα του Αλέξη Τσίπρα είπε: «Επειδή ήμουν παρών, δεν είδα καμιά ένταση να υπάρχει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Είναι αναντίστοιχα τα γεγονότα με το θόρυβο και την εντύπωση που δημιουργείται σε κάποιον που διαβάζει αυτό το δημοσίευμα, που, αν δεν κάνω λάθος, πρωτοεμφανίστηκε στο site της εφημερίδας “Ντοκουμέντο”. Μάλιστα, επειδή ήμουν μέσα στην διαδικασία και το είδα που βγήκε μετά από λίγες ώρες, σκέφτηκα ποιος νους, με πολλή φαντασία, θέλησε να δώσει μια τέτοια διαρροή; Μου έκανε εντύπωση».

«Πρέπει να κάνουμε συζήτηση με τους δικούς μας όρους»

Στη συνέχεια τόνισε ότι: «πολλοί, φίλοι και λιγότερο φίλοι, θέλουν να δημιουργήσουν συνθήκες συζήτησης στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ όπως τις αντιλαμβάνονται εκείνοι. Εμείς δεν πρέπει να κουβεντιάζουμε με τους όρους που θέλει το κάθε site ή η κάθε εφημερίδα. Πρέπει να κάνουμε τη συζήτηση με τους δικούς μας όρους, με πολιτική εμβάθυνση στα ζητήματα. Αυτό έχουμε ανάγκη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!