Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Σηκώνει το «γάντι» το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη! «Εσείς κάνατε τη χώρα hot spot για μετανάστες και διακινητές!»
[Παρασκήνιο]: Σηκώνει το «γάντι» το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη! «Εσείς κάνατε τη χώρα hot spot για μετανάστες και διακινητές!»

[Παρασκήνιο]: Σηκώνει το «γάντι» το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη! «Εσείς κάνατε τη χώρα hot spot για μετανάστες και διακινητές!»

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την κριτική που άσκησε η αξιωματική αντιπολίτευση στα μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση κατά την έκτακτη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ εξαπολύει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Απαντώντας με δώδεκα σημεία – επισημάνσεις στην επιχειρηματολογία του ΣΥΡΙΖΑ καταλογίζει στην αξιωματική αντιπολίτευση ότι κατά τη διάρκεια της κυβερνητικής της θητείας η χώρα είχε γίνει hot spot για μετανάστες και δίκτυα διακινητών, οι άνθρωποι στοιβάζονται, εγκλωβίζονται επί μακρόν σε θλιβερά στρατόπεδα ωραιοποιημένων ονομασιών όπως «δομές φιλοξενίας» και «κέντρα υποδοχής», ενώ το σύστημα διαχείρισης είναι ανύπαρκτο, με άγνωστο αριθμό παρανόμως διαμενόντων στη χώρα, με σύνορα «σουρωτήρι», χωρίς βασικές υποδομές και τεχνολογικά εργαλεία διαχείρισης/εποπτείας των θαλάσσιων ροών, με ανθρώπους ευάλωτους που καταλήγουν να γίνονται έρμαια των εγκληματικών οργανώσεων.

Διαβάστε την ανακοίνωση από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

«Το μεταναστευτικό, προσφυγικό ζήτημα είναι ζήτημα και γεωπολιτικό και εθνικό και κοινωνικό και ανθρωπιστικό. Αξίζει λοιπόν πολλά περισσότερα από ανακρίβειες, θράσος και παχιά λόγια, στοιχεία τα οποία αφθονούν στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ της 31ης Αυγούστου , η οποία σχολιάζει τις αποφάσεις του ΚΥΣΕΑ της ίδιας ημέρας. Υπενθυμίζουμε ότι με απόφαση του πρωθυπουργού το ΚΥΣΕΑ συνεκλήθη , για να αποφασισθούν πολιτικές και μέτρα αντιμετώπισης των πολύ αυξημένων προσφυγικών ροών στο Αιγαίο. Στα 12 σημεία που ακολουθούν αντικρούονται αναλυτικά και με στοιχεία οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

1.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!