Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Σάλος από τις καταγγελίες ΚΚΕ για υποκλοπές – Οι αντιδράσεις των κομμάτων
[Παρασκήνιο]: Σάλος από τις καταγγελίες ΚΚΕ για υποκλοπές – Οι αντιδράσεις των κομμάτων

[Παρασκήνιο]: Σάλος από τις καταγγελίες ΚΚΕ για υποκλοπές – Οι αντιδράσεις των κομμάτων

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκληθεί από τις καταγγελίες του ΚΚΕ για υποκλοπές με τον ΟΤΕ να διενεργεί την απαιτούμενη έρευνα και λεπτομερή τεχνικό έλεγχο.

Η ανακοίνωση της καταγγελίας του ΚΚΕ για τις υποκλοπές είναι η εξής:

«Τις τελευταίες ημέρες παρατηρούνται επανειλημμένες οχλήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο της έδρας της ΚΕ του ΚΚΕ, που αφορούν συνακροάσεις με τρίτους, μεταξύ των οποίων και με τα τηλεφωνικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, του Ποταμιού. Οι συνακροάσεις αυτές προκαλούνται από άγνωστο, τρίτο «κέντρο». Το ΚΚΕ καταγγέλλει αυτό το γεγονός. Η κυβέρνηση οφείλει άμεσα να ερευνήσει σε βάθος αυτό το ζήτημα, να αποκαλυφθούν οι υπαίτιοι και να εξασφαλίσει, όπως οφείλει να κάνει κάθε κυβέρνηση, την προστασία του απορρήτου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων. Το ΚΚΕ ενημέρωσε ήδη για το γεγονός αυτό τον πρόεδρο της Βουλής, κ. Βούτση, τον αρμόδιο υπουργό, κ. Παππά και τους υπεύθυνους των υπολοίπων κομμάτων, που αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα».

Η ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου, είναι η εξής:

«Οι καταγγελίες του ΚΚΕ για συνακροάσεις στα τηλεφωνικά κέντρα του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ, του Ποταμιού και της ΝΔ είναι εξαιρετικά σοβαρές. Η Κυβέρνηση θα εξαντλήσει κάθε επιχειρησιακό, θεσμικό και νομικό περιθώριο για τη διερεύνησή τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!