Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Οι προσκλήσεις ο ντι-τζέι και τα… κρασιά στην ορκωμοσία Ζέρβα
[Παρασκήνιο]: Οι προσκλήσεις ο ντι-τζέι και τα… κρασιά στην ορκωμοσία Ζέρβα

[Παρασκήνιο]: Οι προσκλήσεις ο ντι-τζέι και τα… κρασιά στην ορκωμοσία Ζέρβα

Η τελετή ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης και το νέου δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα θα ξεκινήσει λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας.

Οι παρευρισκόμενοι θα ξεπεράσουν τους 600, καθώς η εκδήλωση βάσει νόμου πρέπει να είναι ανοικτή και ήδη έχουν αποσταλεί περίπου 1000 προσκλήσεις σε φορείς της Θεσσαλονίκης αλλά και φίλους, συγγενείς και συνεργάτες του νέου δημάρχου.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ο Μητροπολίτης Άνθιμος, πρυτάνεις, πρόξενοι, δήμαρχοι, επιχειρηματίες του νομού Θεσσαλονίκης και αιρετοί από όλη τη χώρα με τους οποίους διατηρεί σχέσεις ο νέος δήμαρχος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr παρών στην τελετή ορκωμοσίας αναμένεται να είναι ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος,.

Έξω από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου να υπάρχουν οθόνες που θα μεταδίδουν την ορκωμοσία, ενώ ετοιμάζεται μίνι δεξίωση στο τέλος της. Η εκδήλωση να πλαισιωθεί από μουσική, αφού στο χώρο θα υπάρχει έκτος από μουσικό και dj set το οποίο θα χειριστεί δικηγόρος της Θεσσαλονίκης και φίλη του κ. Ζέρβα που δέχτηκε να παίξει μουσική για την βραδιά.

Όσοι δεν χωρέσουν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση από την αίθουσα «Μ. Αναγνωστάκης» στο ισόγειο του δημαρχιακού μεγάρου. Εκεί θα υπάρχει οθόνη που θα αναμεταδίδει την εκδήλωση, ενώ και στο αμφιθέατρο μπροστά από την αίθουσα θα τοποθετηθούν σταντ για την δεξίωση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!