Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Προκόπης Παυλόπουλος: «Οι Έλληνες, πιστεύουμε στην ανάγκη και στη μεγάλη αξία της εμπέδωσης της φιλίας»
[Παρασκήνιο]: Προκόπης Παυλόπουλος: «Οι Έλληνες, πιστεύουμε στην ανάγκη και στη μεγάλη αξία της εμπέδωσης της φιλίας»

[Παρασκήνιο]: Προκόπης Παυλόπουλος: «Οι Έλληνες, πιστεύουμε στην ανάγκη και στη μεγάλη αξία της εμπέδωσης της φιλίας»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, από τη Σαντορίνη που βρίσκεται, έστειλε αυστηρό μήνυμα στη Τουρκία.

Συγκεκριμένα ο κ. Παυλόπουλος δήλωσε πως «εμείς, οι Έλληνες, πιστεύουμε βαθύτατα όχι απλώς στην ανάγκη αλλά στην μεγάλη αξία της εμπέδωσης της φιλίας και της ειρηνικής συνύπαρξης με όλους μας τους γείτονες, επομένως και με την Τουρκία».

Παράλληλα όμως δήλωσε ότι «αυτό, προϋποθέτει τον εκ μέρους της Τουρκίας πλήρη και ειλικρινή σεβασμό του συνόλου του Διεθνούς και του Ευρωπαϊκού Δικαίου, πολλώ μάλλον όταν από το σεβασμό αυτόν εξαρτάται και η Ευρωπαϊκή της προοπτική». Ακόμα τόνισε ότι «εάν και οσάκις χρειασθεί, θα επιβάλλουμε στην πράξη τον πλήρη και ειλικρινή σεβασμό του συνόλου του Διεθνούς και του Ευρωπαϊκού Δικαίου, έχοντας μάλιστα και τη στήριξη των Συμμάχων μας στο ΝΑΤΟ και των Εταίρων μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

Τέλος τόνισε πως «θα το πράξουμε υπό όρους αρραγούς ενότητας, όπως το έχουμε αποδείξει κάθε φορά που υπερασπιζόμαστε τα Εθνικά μας Θέματα και τα Εθνικά μας Δίκαια».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!