Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Ο Προκόπης Παυλόπουλος σε εκδήλωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας
[Παρασκήνιο]: Ο Προκόπης Παυλόπουλος σε εκδήλωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας

[Παρασκήνιο]: Ο Προκόπης Παυλόπουλος σε εκδήλωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας

Στο χαιρετισμό του ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος προέτρεψε να ξαναβρούμε το υψηλό εθνικό συλλογικό φρόνημα των ηρωικών μαχητών του έπους του ’40 στοιχείο που μαζί με στιβαρή ηγεσία και αξιόμαχες Ένοπλες Δυνάμεις αποτέλεσαν τις προϋποθέσεις ώστε η Ελλάδα να καταγάγει θριάμβους διαχρονικά.

«Το διαθέτουμε όλοι; Και αν δεν το διαθέτουμε όλοι, τι είναι αυτό που θα μας κάνει να το ξαναβρούμε;

Δεν είναι εύκολο να απαντηθεί αυτή η ερώτηση. Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι όχι μόνο αξίζει, αλλά πρέπει να το προσπαθήσουμε. . Ένα στοιχείο αυτής της προσπάθειας, μια μικρή αρχή, θα ήταν πραγματικά να ανοίξουμε αυτό το Λεύκωμα και να διαβάσουμε.

Αν διαβάσουμε, νομίζω ότι θα καταλάβουμε και αν καταλάβουμε νομίζω ότι θα μπορέσουμε να ξαναβρούμε, ο καθένας ατομικά και όλοι μαζί ή να ξαναγνωριστούμε όσοι το είχαμε, αυτό το υψηλό εθνικό φρόνημα, το οποίο πάντα και ιδίως σε δύσκολες περιόδους χρειάζεται στο Έθνος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η παρουσίαση του λευκώματος αποτελεί εκδήλωση τιμής για τους ηρωικούς μαχητές στα βουνά της Πίνδου , κατά τη διάρκεια του ελληνοιταλικού πολέμου, υπογράμμισε ο κ, Παναγιωτόπουλος κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην πολυδιάστατη συνεισφορά όλων των Ελληνίδων , τη στρατιά των μετόπισθεν, όπως χαρακτηριστικά είπε, οι οποίες συνέβαλαν στην ενίσχυση του πολεμικού φρονήματος τους.

Οι Έλληνες πολεμιστές τους αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για τα σημερινά στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, που πέραν της κύριας αποστολής τους , την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων και της εδαφικής κυριαρχίας σε μία περίοδο σε μία περίοδο που χαρακτηρίζεται από ραγδαία αύξηση των προκλήσεων ασφαλείας κυρίως στην ευρύτερη περιοχή μας, καλούνται να αναλάβουν πολύπλευρες δράσεις , να αναλάβουν διευρυμένους ρόλους ,πρόσθεσε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!