Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Προειδοποιεί για το χάλι της ΔΕΗ ο Γεραπετρίτης! Θα αποδοθούν ευθύνες!
[Παρασκήνιο]: Προειδοποιεί για το χάλι της ΔΕΗ ο Γεραπετρίτης! Θα αποδοθούν ευθύνες!

[Παρασκήνιο]: Προειδοποιεί για το χάλι της ΔΕΗ ο Γεραπετρίτης! Θα αποδοθούν ευθύνες!

Η ΔΕΗ θα σωθεί με την ελάχιστη επιβάρυνση των καταναλωτών, διαβεβαίωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι θα αποδοθούν ευθύνες, είτε μέσω Δικαιοσύνης είτε μέσω κοινοβουλευτικών διαδικασιών.

Ο κ. Γεραπετρίτης διαβεβαίωσε, πάντως, ότι «δεν θα υπάρξει βιομηχανία Εξεταστικών», σπεύδοντας όμως να ξεκαθαρίσει ότι «θα υπάρξει αναζήτηση ευθυνών» για τα κρίσιμα χρόνια που έφεραν το τρίτο μνημόνιο.

«Άλλωστε και η ΔΕΗ ζημιώθηκε από το τρίτο μνημόνιο» υπενθύμισε ο κ. Γεραπετρίτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι τον Οκτώβριο του 2014 η χρηματιστηριακή αξία της Επιχείρησης ήταν 1,9 δισ. ευρώ και σήμερα είναι μόλις 0,3 δισ. ευρώ.

Μιλώντας επίσης στον ΣΚΑΪ, η Γενική Γραμματέας Ενέργειας Αλεξάνδρα Σδούκου, αποκάλυψε ότι η Δικαιοσύνη ξεκίνα έρευνα για την υπόθεση της ΔΕΗ προσθέτοντας ότι το υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος θα συνδράμει τις εισαγγελικές αρχές στην έρευνα.

Ζήτημα ποινικής διερεύνησης της υπόθεσης ΔΕΗ και των ενεργειών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που τίναξε στον αέρα τα οικονομικά της επιχείρησης άνοιξε ο υπουργός Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας στην Βουλή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!