Κυριακή, 26 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: «Πλημμύρισε» με κόσμο η συγκέντρωση Χιωτάκη – Τι δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς στο paraskhnio.gr
[Παρασκήνιο]: «Πλημμύρισε» με κόσμο η συγκέντρωση Χιωτάκη – Τι δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς στο paraskhnio.gr

[Παρασκήνιο]: «Πλημμύρισε» με κόσμο η συγκέντρωση Χιωτάκη – Τι δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς στο paraskhnio.gr

Την παρουσίαση του συνδυασμού του «+εργαζόμαστε για την πόλη της καρδιάς μας», εν όψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών, πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης στον κινηματογράφο «Μπομπονιέρα». Όπως ήταν αναμενόμενο πλήθος κόσμου γέμισε ασφυκτικά τον κινηματογράφο όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του paraskhnio.gr.

Αναλυτικά τι δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης στο paraskhnio.gr:

«Ο Συνδυασμός μας λέγεται «Συνεργαζόμαστε για την πόλη της καρδιάς μας. Έχει την έννοια της συνεργασίας. Μία έννοια απαραίτητη πλέον, μετά την απλή αναλογική και τον νέο νόμο στην αυτοδιοίκηση. Πιστεύω ότι για να πετύχει ένας δήμαρχος θα πρέπει να έχει με το μέρος του το μεγαλύτερο μέρος του δημοτικού συμβουλίου. Αυτό θα γίνει όταν από την αρχή γίνουν σωστές συνεργασίες, προγραμματικής φύσεως και όχι συνεργασίες κάτω από το τραπέζι, ανάμεσα στις δύο Κυριακές. Θα δουλέψουμε με όλες τις υγιείς δυνάμεις της Κηφισιάς… τις δημιουργικές δυνάμεις της Κηφισιάς, της Ερυθραίας και της Εκάλης για να καταφέρουμε τα επόμενα χρόνια η Κηφισιά να ξαναγυρίσει στην κανονικότητα. Ο δήμος της Κηφισιάς να είναι ένας δήμος που θα εξυπηρετεί τους πολίτες. Θα μπορεί να εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις στους πολίτες. Τον ηλεκτροφωτισμό, τις ασφαλτοστρώσεις, καθαριότητα και την ασφάλεια. Χρειάζονται και τα έργα υποδομών, όπως είναι τα αντιπλημμυρικά, αλλά και δρόμους και κτήρια του δήμου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!