Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Με ποιους ζήτησε «μετωπική» ο Παπαγγελόπουλος! Η παρουσία έκπληξη μετά από 19 χρόνια στη Βουλή!
[Παρασκήνιο]: Με ποιους ζήτησε «μετωπική» ο Παπαγγελόπουλος! Η παρουσία έκπληξη μετά από 19 χρόνια στη Βουλή!

[Παρασκήνιο]: Με ποιους ζήτησε «μετωπική» ο Παπαγγελόπουλος! Η παρουσία έκπληξη μετά από 19 χρόνια στη Βουλή!

Επιστολή με την οποία θέτει τα δικά του αιτήματα ως προς τον κατάλογο των μαρτύρων που θα κληθούν να καταθέσουν στην Βουλή, έστειλε στην προκαταρκτική επιτροπή μέσω του δικηγόρου του Δ. Τσοβόλα, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Από αυτά ξεχωρίζει το αίτημα για κατ’ αντιπαράσταση εξέταση του ίδιου με τους κ.κ. Σαμαρά, Αγγελή και Ράϊκου και με όποιον μάρτυρα έχει «καταθέσει το παραμικρό σε βάρος μου».

Ο κατάλογος ωστόσο των μαρτύρων που προτείνει ο κ. Παπαγγελόπουλος είναι μακρύς και περιέχει πέραν των κ.κ. Δημητρίου και Παπασπύρου, όλους τους εισαγγελείς και δικαστές που υπηρέτησαν σε νευραλγικές θέσεις το διάστημα που ήταν υπουργός (Πρόεδροι, αντιπρόεδροι, εισαγγελείς και αντιεισαγγελείς Αρίου Πάγου, προϊστάμενοι των Εισαγγελιών εφετών και Πρωτοδικών Αθηνών κτλ).

Επίσης, ζητά να ενταχθούν στη δικογραφία οι καταθέσεις των προστευόμενων μαρτύρων στο FBI για την υπόθεση του σκανδάλου Novartis, αλλά και τον λογαριασμό του πολιτικού προσώπου που αποκάλυψαν οι αμερικανικές αρχές στην συνάντηση της Βιέννης.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην επιστολή που κατέθεσε ο Δ. Τσόβόλας στον πρόεδρο της Επιτροπής, Γ. Μπούρα γίνεται αναφορά και στο πρόσωπο του Θ. Πλεύρη, το οποίο εγκαλείται για δηλώσεις του περί της χρήσης μέσων ακόμα και μη νόμιμων αποδεικτικών μέσων.

«Λυπάμαι που το μέλος της Επιτροπής ομολογεί με κυνισμό και αμοραλισμό ότι η Επιτροπή δεν α διαστάσει να χρησιμοποιήσει παράνομα μέσα προκειμένου να με σπιλώσει για να συνεχισθεί η εκδικητική πολιτική δίωξη σε βάρος μου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!