Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Ποιοι «γαλάζιοι» πρωτοκλασάτοι και ποιοι εξωκοινοβουλευτικοί πλασάρονται για υπουργοί κυβέρνησης Μητσοτάκη
[Παρασκήνιο]: Ποιοι «γαλάζιοι» πρωτοκλασάτοι και ποιοι εξωκοινοβουλευτικοί πλασάρονται για υπουργοί κυβέρνησης Μητσοτάκη

[Παρασκήνιο]: Ποιοι «γαλάζιοι» πρωτοκλασάτοι και ποιοι εξωκοινοβουλευτικοί πλασάρονται για υπουργοί κυβέρνησης Μητσοτάκη

Προτεραιότητες σε ό,τι αφορά τις νομοθετικές πρωτοβουλίες, αλλά και προτάσεις για την τοποθέτηση προσώπων σε θέσεις – κλειδιά είναι το αντικείμενο αυτής της άτυπης Επιτροπής, που συνεδριάζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και μόνο υπό την προεδρία του κ. Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Χrimaonline.gr, οι βασικές αποφάσεις τόσο για τα πρόσωπα όσο και για τα πρώτα νομοσχέδια έχουν ήδη ληφθεί και τα σχετικά κείμενα είναι ήδη έτοιμα, προκειμένου να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, το νέο υπουργικό συμβούλιο, εφόσον φυσικά υπάρξει αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ το βράδυ της 7ης Ιουλίου, θα είναι ένα μείγμα έμπειρων στελεχών και νέων προσώπων που για πρώτη φορά ασχολούνται με τα κοινά.

Ειδικότερα, οι δύο αντιπρόεδροι της ΝΔ κ.κ., Γεωργιάδης και Χατζηδάκης θα αναλάβουν κρίσιμους τομείς, γεγονός που θα υποδηλώσει και το προσωπικό ενδιαφέρον του κ. Μητσοτάκη.

Ο κ. Γεωργιάδης θα αναλάβει το χαρτοφυλάκιο του υπουργού Ανάπτυξης – Επενδύσεων και ο κ. Χατζηδάκης εκείνο του υπουργείου Παιδείας. Ο κ. Βρούτσης θα γύρισε στα γνώριμα λημέρια του υπουργείου Απασχόλησης και ο βουλευτής Σερρών, κ. Καραμανλής θα αναλάβει υπουργός Υποδομών. Ο Βασίλης Οικονόμου ακούγεται για τον υπουργείο Υγείας και ο κ. Βορίδης για το ενοποιημένο υπουργείο Εσωτερικών και Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Ο κ. Κικίλιας ανεβαίνει στο Πεντάγωνο και η κυρία Κεφαλογιαννη αναλαμβάνει το ενοποιημένο υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!