Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Το παράπονο του Γιώργου Βουλγαράκη για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ – Η ανάρτηση στο Facebook (ΦΩΤΟ)
[Παρασκήνιο]: Το παράπονο του Γιώργου Βουλγαράκη για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ – Η ανάρτηση στο Facebook (ΦΩΤΟ)

[Παρασκήνιο]: Το παράπονο του Γιώργου Βουλγαράκη για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ – Η ανάρτηση στο Facebook (ΦΩΤΟ)

Το παράπονό του για τη μη συμμετοχή του στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε με ανάρτησή του ο Γιώργος Βουλγαράκης.

Ο πρώην υπουργός εξέφρασε την πικρία του που δεν είναι υποψήφιος. Όπως έγραψε, ζήτησε να δώσει τη δική του πολιτική μάχη, ωστόσο, δεν μπορεί να δώσει απάντηση στο γιατί δεν του δόθηκε θετική απάντηση. Μάλιστα, διέψευσε σενάρια που τον ήθελαν να έχει συζητήσεις με την Ελληνική Λύση.

Η ανάρτηση του Γιώργου Βουλγαράκη

Με ρωτάτε, λοιπόν, γιατί δεν είμαι υποψήφιος με τη ΝΔ στην Α Αθηνών, που εκλεγόμουν για χρόνια και γιατί δεν θέλησα να συμμετέχω στον αγώνα του κόμματος. Κάνετε λάθος ερώτηση! Η αλήθεια είναι, ότι ήθελα να είμαι υποψήφιος. Ζήτησα από τον Πρόεδρο να είμαι, όπως επίσης προσφέρθηκα να βοηθήσω, με κάθε τρόπο. Δεν έλαβα ποτέ καμία απάντηση, συνεπώς δεν μπορώ να απαντήσω για το λόγο της μη συμπερίληψης μου στο συνδυασμό. Προσωπικά, δεν μπορώ να βρω κανέναν.

Δεν είμαι σε θέση να αξιολογήσω τα κριτήρια που επιλέχτηκαν άλλες υποψηφιότητες, που κάποιες από αυτές ,όπως σωστά λέτε, δεν έχουν καμία ιδεολογική η πολιτική σχέση με τη Νέα Δημοκρατία. Συμφωνώ, όμως, ότι οι συγκεκριμένοι που αναφέρεστε (δεν γράφω ονόματα για ευνόητους λόγους) «θα την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια» στη πρώτη δυσκολία.

Με ρωτάτε αν αισθάνομαι αδικημένος , απ’ τη στάση του κόμματος που υπηρέτησα τόσα χρόνια. Η αλήθεια είναι πως ναι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!