Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: ΟΝΝΕΔ: «Θα δώσουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας για να πετύχουμε την καλύτερη εκδοχή της Ελλάδας»
[Παρασκήνιο]: ΟΝΝΕΔ: «Θα δώσουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας για να πετύχουμε την καλύτερη εκδοχή της Ελλάδας»

[Παρασκήνιο]: ΟΝΝΕΔ: «Θα δώσουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας για να πετύχουμε την καλύτερη εκδοχή της Ελλάδας»

Ολοκληρώθηκε σήμερα με μεγάλη επιτυχία το 12ο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ. Μετά το πέρας των εργασιών επικυρώθηκε και η Διακήρυξη Αρχών και Θέσεων, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι στόχος είναι η οικοδόμηση «μιας Ελλάδας που θα κοιτάζει με θάρρος το μέλλον» «χωρίς τις διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος».

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ αναφέρει πως «Αντιλαμβανόμαστε το ρόλο μας σε δύο πυλώνες: από τη μία, ως εκείνοι που θα μεταφέρουν το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στους συνομηλίκους μας, που θα επιχειρηματολογήσουν και θα πείσουν τους νέους ανθρώπους για την αναγκαιότητα των μεταρρυθμίσεων· και από την άλλη ως εκείνοι που θα εξελίσσουν, αλλά και θα παράγουν πρωτογενώς πολιτικές που βελτιώνουν την καθημερινότητα όχι μόνο των νέων, αλλά όλων των πολιτών.

Θέλουμε και μπορούμε να βρεθούμε μπροστά από τον κομματικό μας φορέα, να είμαστε ακόμα πιο καινοτόμοι, ακόμα πιο τολμηροί στις θέσεις μας, διατηρώντας πάντα το στοιχείο του ρεαλισμού στις προτάσεις μας. Εξάλλου, ανήκουμε στη γενιά που διαθέτει όλα τα εφόδια για να ξεχωρίσει και παράλληλα έχει, χάρη στην πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, τον αναγκαίο χώρο για να δράσει στο κόμμα και στην κοινωνία».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!