Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Ομοφοβικό «αμόκ» από τον βουλευτή Κωνσταντίνο Κατσίκη
[Παρασκήνιο]: Ομοφοβικό «αμόκ» από τον βουλευτή Κωνσταντίνο Κατσίκη

[Παρασκήνιο]: Ομοφοβικό «αμόκ» από τον βουλευτή Κωνσταντίνο Κατσίκη

Σε ομοφοβικά σχόλια, προέβη ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κωνσταντίνος Κατσίκης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την κύρωση οδηγιών,  για την ίση μεταχείριση προσώπων ασχέτως φυλετικής ή εθνοτικής ή σεξουαλικού προσανατολισμού.

Ο εισηγητής των ΑΝΕΛ «βάθυνε» ακόμα περισσότερο το ρήγμα της συγκυβέρνησης για το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, εκφράζοντας την κάθετη διαφωνία του με τα σχετικά άρθρα με τα οποία «ανοίγουν» το δρόμο – όπως θεωρούν- να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο το σύμφωνο συμβίωσης.

Ο εισηγητής των ΑΝΕΛ εξέφρασε την άποψη ότι το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης ενός ανθρώπου πρέπει να υπόκειται σε οριοθετήσεις στην εργασία. Μάλιστα τεκμηρίωσε την άποψή του λέγοντας «έχετε αναρωτηθεί τι θα συμβεί στην ψυχολογία ενός μικρού παιδιού εάν η δασκάλα του προβεί σε αλλαγή φύλου και την επόμενη χρονιά εμφανιστεί ως δάσκαλος; Μπορεί ένας τρανσέξουαλ να είναι παιδαγωγός; Ένας ομοφυλόφιλος μπέι-μπι σίστερ;».

Τα παραδείγματα αυτά προκάλεσαν την αντίδραση από τα έδρανα του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Μάριου Γεωργιάδη που τον διέκοψε. Ενέργεια που «κέντρισε» περαιτέρω τον κ. Κατσίκη, που έβαλε ευθέως εναντίον του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, λέγοντάς του πως «από αυτά που λέτε εκτιμάμε και το IQ σας, οι ισορροπίες είναι λεπτές»!

Την αποστροφή για το IQ του Μάριου Γεωργιάδη αποδοκίμασε και ο προεδρεύων Γιώργος Βαρεμένος, ενώ ο Μάριος Γεωργιάδης ζήτησε τον λόγο επί προσωπικού μιλώντας για «μεσαιωνικό σκοταδισμό» και σημειώνοντας πως «εγώ πάντα είμαι προσεκτικός μέσα σε αυτή την αίθουσα, δεν έχω προσβάλει ποτέ κανένα συνάδελφο και δεν δέχομαι να με προσβάλουν».

Ο προεδρεύων Γιώργος Βαρεμένος «εκτόνωσε» την κατάσταση λέγοντας πως «ο καθένας έχει IQ και μπορεί να κρίνει».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!