Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Νέες «φωτιές» στο ΚΙΝΑΛ: Επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ ζητάει ο Νίκος Παπανδρέου
[Παρασκήνιο]: Νέες «φωτιές» στο ΚΙΝΑΛ: Επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ ζητάει ο Νίκος Παπανδρέου

[Παρασκήνιο]: Νέες «φωτιές» στο ΚΙΝΑΛ: Επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ ζητάει ο Νίκος Παπανδρέου

Μετά την προχθεσινή παρέμβαση Γερουλάνου, φωτιές ανάβει στη Χαριλάου Τρικούπη ο Νίκος Παπανδρέου που λίγες ημέρες πριν την 45η επέτειο της 3ης του Σεπτέμβρη, με άρθρο του στο «Βήμα» ζητάει «επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ» και εκλογή ηγεσίας μετά το Συνέδριο, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ.

«Το επικείμενο Συνέδριο του κόμματος τον Δεκέμβρη έχει μόνο ένα θέμα να αναδείξει: Το αίτημα για το «όλον ΠΑΣΟΚ». ΚΙΝΑΛ, ΚΙΔΗΣΟ, απομεινάρια του ΔΗΜΑΡ και λοιπές κινήσεις και τάσεις, όταν έρθει η στιγμή, να ενταχθούν όλα στο ΠΑΣΟΚ» αναφέρει χαρακτηριστικά στο άρθρο του ο γιος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, εκτιμώντας ότι το Συνέδριο του ΚΙΝΑΛ τον Μάρτιο, δεν πέτυχε τον σκοπό του, δηλαδή την ομογενοποίηση των κομμάτων:

«Τα κόμματα κάτω από την «ομπρέλα» του ΚΙΝΑΛ υπάρχουν ακόμη και βγάζουν μάλιστα και δικές τους ανακοινώσεις. Παράλογο αλλά αληθινό μεν, ότι άτομα που είχαν πρωτοστατήσει στην αλλαγή του φορέα και εκείνοι εμμέσως αποδέχονται ότι ήταν λάθος και ζητούν επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ». «Εάν ξαναγίνουμε ΠΑΣΟΚ, τότε η απήχησή μας και ο ρόλος μας στα πολιτικά δρώμενα της χώρας είναι δεδομένα» αναφέρει ο Νίκος Παπανδρέου στο άρθρο του στο «Βήμα», ζητώντας ευθέως από τη Φώφη Γεννηματά εκλογές και ανάδειξη αρχηγού του ΠΑΣΟΚ από τη βάση: «Αυτό πρέπει να είναι το διακύβευμα στο επερχόμενο Συνέδριο, αλλά και για τις ανοιχτές εκλογές για ανάδειξη αρχηγού του ΠΑΣΟΚ. Τι ζητάμε; Όχι επιστροφή στο παρελθόν, αλλά επιστροφή στις πραγματικές αξίες του ΠΑΣΟΚ, εκείνες του Σοσιαλισμού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!