Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Μητσοτάκης: Ανάπτυξη μόνο με τολμηρές μεταρρυθμίσεις
[Παρασκήνιο]: Μητσοτάκης: Ανάπτυξη μόνο με τολμηρές μεταρρυθμίσεις

[Παρασκήνιο]: Μητσοτάκης: Ανάπτυξη μόνο με τολμηρές μεταρρυθμίσεις

«Δεν γίνεται να έχουμε ανάπτυξη χωρίς υγιείς ιδιωτικές επιχειρήσεις και επενδύσεις. Δεν γίνεται να έχουμε ανάπτυξη χωρίς τολμηρές μεταρρυθμίσεις στο κράτος για να δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για την επιχειρηματικότητα», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, σε χαιρετισμό του κατά την τελετή απονομής των βραβείων «Growth Awards».

Ο κ. Μητσοτάκης είπε επίσης ότι η πολιτική της Ν.Δ. βασίζεται στη σταδιακή μείωση των φορολογικών συντελεστών, με παράλληλο περιορισμό της δημόσιας σπατάλης και του κομματικού – πελατειακού κράτους.

«Ένα κράτος που δεν θα στέκεται εμπόδιο στον επιχειρηματία. Θέτει στο επίκεντρο την ενίσχυση της ρευστότητας στην οικονομία»,

Παράλληλα, πρόσθεσε πως ο ίδιος έχει ως άξονα τη μείωση της γραφειοκρατίας στο Δημόσιο. «Ένα κράτος που δεν θα στέκεται εμπόδιο στον επιχειρηματία. Θέτει στο επίκεντρο την ενίσχυση της ρευστότητας στην οικονομία», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «η δική μας δουλειά είναι να διασφαλίσουμε αυτές τις προϋποθέσεις το συντομότερο δυνατόν. Να διασφαλίσουμε την ομαλότητα, την κανονικότητα».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!