Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: «Σκουπίδια» οι καταγγελίες Τσαβούσογλου
[Παρασκήνιο]: Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: «Σκουπίδια» οι καταγγελίες Τσαβούσογλου

[Παρασκήνιο]: Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: «Σκουπίδια» οι καταγγελίες Τσαβούσογλου

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μιλώντας στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής που επεξεργάζεται το νομοσχέδιο για το άσυλο, χαρακτήρισε «σκουπίδια» τις καταγγελίες Τσαβούσογλου και πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός γιατί τα θέματα αυτά αφορούν την Ελλάδα.

«Τι κάνει το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας; Κλιμακώνει την ένταση επαναλαμβάνοντας τον ισχυρισμό ότι οι ελληνικές αρχές απωθούν μετανάστες και πρόσφυγες στο Αιγαίο και κάλεσαν την ελληνική κυβέρνηση να το αποδεχθεί. Μετά ισχυρίστηκαν ότι έχουν έγγραφα και ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι οι ελληνικές αρχές βασανίζουν τους μετανάστες. Το ίδιο κείμενο αναφέρεται και στο 2018 και στο 2019. Αυτά που λένε οι Τούρκοι εγώ τα θεωρώ σκουπίδια και εσείς κάνετε γι αυτά δηλώσεις» είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος ο υπουργός ανέφερε ότι «Εγώ δεν θα δεχόμουν να πω τέτοια πράγματα αλλά θα υπερασπιζόμουν την ελληνική μεταναστευτική πολιτική. Δεν θα άφηνα υπόνοιες ότι σήμερα στο Αιγαίο, σε αντίθεση με ότι γινόταν, γίνονται ενέργειες που προσβάλλουν τα ανθρώπινα ιδεώδη. Ντροπή. Εμείς είμαστε το υπόδειγμα στην Ευρώπη και στην υποδοχή και στην φιλοξενία των μεταναστών».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!