Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Κώστας Καραμανλής: Το 2022 το μετρό στον Πειραιά (ΦΩΤΟ)
[Παρασκήνιο]: Κώστας Καραμανλής: Το 2022 το μετρό στον Πειραιά (ΦΩΤΟ)

[Παρασκήνιο]: Κώστας Καραμανλής: Το 2022 το μετρό στον Πειραιά (ΦΩΤΟ)

Ο υπουργός Υποδομών Κώστας Καραμανλής παρευρέθηκε σήμερα το εργοτάξιο της γραμμής 3 του Μέτρο παρουσία μαζί του ήταν και στελέχη του υπουργείου και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Στη συνέχεια ο κ. Καραμανλής δήλωσε χαρακτηριστικά πως «όταν παραλάβαμε πριν από πεντέμισι μήνες τη διακυβέρνηση της χώρας, παραλάβαμε μια καθυστέρηση τουλάχιστον ενάμισι έτους. Αυτό το έργο έχει περάσει από σαράντα κύματα. Ήρθαμε εδώ και είδαμε ότι ένα έργο που έπρεπε κανονικά να είχε παραδοθεί το 2019, δεν είχε ούτε τα σκυροδέματα. Αυτό σημαίνει ότι η συμβατική υποχρέωση για την ολοκλήρωση των τριών σταθμών στον Πειραιά, δηλαδή Μανιάτικα, Δημοτικό Θέατρο και Πειραιάς, ενώ είναι για το 2021, στην πραγματικότητα αυτό είναι μάλλον δύσκολο. Εμείς πρέπει με απόλυτη ειλικρίνεια να πούμε στους πολίτες του Πειραιά ότι το έργο αυτό δεν θα είναι έτοιμο το 2021 και θα κάνουμε μια τεράστια προσπάθεια να παραδοθεί μέσα στο 2022. Νομίζω ότι όταν κάποιος αναλαμβάνει ένα τέτοιο πόστο, πρέπει πρώτα να λέει την αλήθεια, τι παραλαμβάνουμε δηλαδή και πότε θα παραδώσουμε, γιατί στο τέλος από αυτό θα κριθούμε όλοι».

Στη συνέχεια πρόσθεσε για τους τρεις πρώτους σταθμούς στην περιοχή του Πειραιά (Αγία Βαρβάρα, Κορυδαλλός, Νίκαια) ότι στις αρχές του καλοκαιριού θα συμβαίνει κάτι παράλογο, αφού, όπως εξήγησε, ενώ οι σταθμοί θα είναι έτοιμοι, το κόμιστρο και η διαδικασία του εισιτηρίου, δεν είναι συμβατή με το υπόλοιπο κεντρικό σύστημα του Μετρό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!