Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Κώστας Αχ. Καραμανλής: Η βελτίωση των υπηρεσιών προς τους πολίτες είναι προτεραιότητά μας
[Παρασκήνιο]: Κώστας Αχ. Καραμανλής: Η βελτίωση των υπηρεσιών προς τους πολίτες είναι προτεραιότητά μας

[Παρασκήνιο]: Κώστας Αχ. Καραμανλής: Η βελτίωση των υπηρεσιών προς τους πολίτες είναι προτεραιότητά μας

Ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής μιλώντας στο 12ο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ ανέφερε πως προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η βελτίωση των υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Στην συνέχεια ο κ. Καραμανλής ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Οι στόχοι όμως έχουν μικρή σημασία αν δεν υπηρετούμε συγκεκριμένες αρχές. Εμείς δεσμευόμαστε απέναντι στη νέα γενιά για αξιοκρατία, διαφάνεια, ποιότητα, ανοικτό μυαλό με άνοιγμα στη καινοτομία και σεβασμό στο δημόσιο χρήμα…Βλέπουμε ότι οι νέοι γυρνάνε την πλάτη στους πολιτικούς και στην πολιτική. Γίνεται πολύ πιο δύσκολο στις μέρες μας να κερδίσεις και να πείσεις τους νέους ανθρώπους. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει συστηματική προσπάθεια για να έχει ουσιαστική σχέση η πολιτική με την νέα γενιά και είναι μία σχέση που βασίζεται στην ειλικρίνεια».

Τέλος ο κ. Καραμανλής απευθυνόμενος προς τα μέλη της ΟΝΝΕΔ τόνισε ότι «Εσείς πρέπει να διαδραματίσετε πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολιτική…Οι ονεδίτες είσαστε οι πρεσβευτές της νέας γενιάς στην πολιτική».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!