Κυριακή, 26 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Π. Κόκκαλης: «Δίνουμε τον αγώνα για πρόοδο, συνεργασία, αξιοπρέπεια και αλληλεγγύη»
[Παρασκήνιο]: Π. Κόκκαλης: «Δίνουμε τον αγώνα για πρόοδο, συνεργασία, αξιοπρέπεια και αλληλεγγύη»

[Παρασκήνιο]: Π. Κόκκαλης: «Δίνουμε τον αγώνα για πρόοδο, συνεργασία, αξιοπρέπεια και αλληλεγγύη»

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και εκπρόσωπος της πολιτικής κίνησης ΚΟΣΜΟΣ, Πέτρος Κόκκαλης παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Kontranews και στον δημοσιογράφο Χρήστο Κυμπιζή. Ο κ Κόκκαλης απάντησε σε πληθώρα ερωτημάτων και μεταξύ αυτών ήταν για ποιους λόγους αποφάσισε να βάλει υποψηφιότητα και γιατί οι πολίτες πρέπει να τον εμπιστευτούν.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Σε πολλούς φαίνεται περίεργο το ότι ένας επιχειρηματίας βάζει υποψηφιότητα με ένα αριστερό κόμμα. Τι τους απαντάτε;

Ότι η οικονομική επιφάνεια κάποιου δεν σχετίζεται απαραιτήτως με τις πολιτικές απόψεις και τις κοινωνικές ευαισθησίες του. Αυτό το ξέρουμε τουλάχιστον από τότε που έγραψε ο Μαρξ το Κεφάλαιο. Είναι εσφαλμένη η αντίληψη ότι ένας άνθρωπος με οικονομική ευχέρεια δεν μπορεί να διέπεται από προοδευτικές ιδέες. Αυτό το ξέρω από τον παππού μου.

Είμαι υποψήφιος στις ευρωεκλογές και διεκδικώ την ψήφο των συμπολιτών μου, έχοντας στις αποσκευές μου την πολυετή συμμετοχή μου στα κοινά και την ενεργή συμμετοχή μου στην κοινωνία των πολιτών. Βρισκόμαστε σε ένα εξαιρετικά κομβικό σημείο της ιστορίας, για τον λόγο αυτό, θεωρώ ότι μπορώ να εκπροσωπήσω τους συμπολίτες μου με ικανότητα και πάθος.

Γιατί να ψηφίσει ο κόσμος τον Πέτρο Κόκκαλη; Τι έχει να προσφέρει μέσα από το ευρωκοινοβούλιο;

Δουλεύοντας στην τοπική αυτοδιοίκηση είδα στην πράξη τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε, αλλά και να εργαστούμε μαζί με την Ευρωπαϊκή Ένωση για να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και ανάπτυξη στον τόπο μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!