Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Κυριάκος Μητσοτάκης: «Είναι ώρα να κάνουμε και εμείς την δική μας επανάσταση στον 21ο αιώνα» (ΒΙΝΤΕΟ)
[Παρασκήνιο]: Κυριάκος Μητσοτάκης: «Είναι ώρα να κάνουμε και εμείς την δική μας επανάσταση στον 21ο αιώνα» (ΒΙΝΤΕΟ)

[Παρασκήνιο]: Κυριάκος Μητσοτάκης: «Είναι ώρα να κάνουμε και εμείς την δική μας επανάσταση στον 21ο αιώνα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε πως προτείνει για Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ τον Γιώργο Στεργίου.

Την ίδια στιγμή ευχαρίστησε τα μέλη, τα στελέχη και τους εθελοντές της ΝΔ για τον αγώνα τους που οδήγησε στην ευρεία νίκη της ΝΔ στις εθνικές εκλογές του Ιουλίου.

Ακόμα ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στις νομοθετικές πρωτοβουλίες που ανέλαβε η κυβέρνηση λέγοντα ότι «Σε χρόνο ρεκόρ συγκροτήθηκε η κρατική μηχανή. Προωθούνται ήδη τα πρώτα νομοσχέδια που υλοποιούν τις δεσμεύσεις μας. Η πολιτική ζωή αναβαθμίζεται, επιστρέφει επίσης η εμπιστοσύνη των αγορών. Οι πολίτες μπορούν να προσδοκούν σε μια καλύτερη ζωή. Ποτέ στο παρελθόν δεν προωθήθηκαν τόσο σημαντικά νομοσχέδια σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Δεν έχουμε μέρα να χάσουμε και το στίγμα μας το έχουμε ήδη δώσει. Η Βουλή θα έχει ψηφίσει μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη, τρεις μεγάλες τομές: Τη δραστική μείωση του ΕΝΦΙΑ, το νομοσχέδιο για το επιτελικό κράτος και το νομοσχέδιο για τη νέα λειτουργία της αυτοδιοίκησης που θα κατατεθεί την Παρασκευή στη Βουλή».

Παράλληλα ο πρωθυπουργός πρόσθεσε πως «οι πολίτες διαπιστώνουν πως το κράτος υπάρχει και νοιάζεται. Φυσικές καταστροφές αντιμετωπίζονται ποιο γρήγορα. Το 112 μέχρι τα Χριστούγεννα θα είναι σε πλήρη λειτουργία. Στο Μάτι, χρειάστηκαν μόλις 72 ώρες και μια ΠΝΠ για να γίνουν όσα δεν έγιναν επί ένα χρόνο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!