Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Κυριάκος Μητσοτάκης: «Έχω απόλυτη αίσθηση ότι η πολιτική δεν είναι ένα επάγγελμα» (ΒΙΝΤΕΟ)
[Παρασκήνιο]: Κυριάκος Μητσοτάκης: «Έχω απόλυτη αίσθηση ότι η πολιτική δεν είναι ένα επάγγελμα» (ΒΙΝΤΕΟ)

[Παρασκήνιο]: Κυριάκος Μητσοτάκης: «Έχω απόλυτη αίσθηση ότι η πολιτική δεν είναι ένα επάγγελμα» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Δεν γεννιόμαστε όλοι ίδιοι. Είμαστε, όμως, όλοι ίσοι απέναντι στο νόμο. Δικιά μου δουλειά είναι να δίνω ίσες ευκαιρίες σε όλους» δήλωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Ενώπιος Ενωπίω».

Στην συνέχεια ο πρωθυπουργός ανέφερε πως «Έχω όμως απόλυτη αίσθηση ότι η πολιτική δεν είναι ένα επάγγελμα το οποίο έχει χαρακτηριστικά μονιμότητας. Δεν έχει καμία μονιμότητα. Έχω επίσης απόλυτη συναίσθηση, ότι σε αυτό το γραφείο, στο οποίο έχουν κάτσει κορυφαίες φυσιογνωμίες της σύγχρονης ελληνικής Ιστορίας, είμαστε όλοι προσωρινοί. Όλοι κάποια στιγμή θα φύγουμε. Το λέω στον εαυτό μου. Το λέω στους συνεργάτες μου. Το ζητούμενο ποιο είναι; Να αξιοποιήσουμε το χρόνο που είμαστε εδώ, να υπηρετήσουμε τις δικές μας προτεραιότητες. Πάντα υπάρχει ζωή πέρα από την πολιτική. Υπάρχει ζωή δίπλα στην πολιτική. Όσο πολιτευόμαστε πρέπει να κρατάμε ένα μικρό κομμάτι του χρόνου μας για να μπορούμε να κάνουμε τα πράγματα που μας αρέσουν. Να περνάμε χρόνο με την οικογένειά μας, να περνάμε χρόνο με τους φίλους μας, οι οποίοι πάντα αποτελούν και το καλύτερο φίλτρο και πολλές φορές σου λένε πράγματα τα οποία κάποιοι στο γραφείο μπορεί να μην τολμούν να σου πούν. Άρα, βεβαίως υπάρχει και ζωή μετά την πολιτική. Αν με ρωτάτε όμως αν το σκέφτομαι, όχι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!