Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: ΚΙΝΑΛ: Ερωτήματα και σκιές από την αστυνομική επιχείρηση στο Κουκάκι
[Παρασκήνιο]: ΚΙΝΑΛ: Ερωτήματα και σκιές από την αστυνομική επιχείρηση στο Κουκάκι

[Παρασκήνιο]: ΚΙΝΑΛ: Ερωτήματα και σκιές από την αστυνομική επιχείρηση στο Κουκάκι

Το ΚΙΝΑΛ με ανακοίνωσή του αναφέρει ότι υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκιές σχετικά με την αστυνομική επιχείρηση που έγινε στο Κουκάκι και σε ότι έχει να κάνει με τον γνωστό σκηνοθέτη και τους δύο γιους του. Παράλληλα καλεί την κυβέρνηση να δώσει στην δημοσιότητα; το βίντεο από το drone το οποίο επέβλεπε από ψηλά την αστυνομική επιχείρηση ώστε να διαλευκανθούν όλα τα μελανά σημεία της υπόθεσης.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά πως «Η αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης του χώρου κατάληψης στο Κουκάκι, δημιουργεί ερωτήματα που άπτονται της συνταγματικής τάξης για τις κατ’ οίκον έρευνες και συλλήψεις και αφήνει δημόσιες σκιές. Γι’ αυτό η κυβέρνηση οφείλει σήμερα να δώσει στη δημοσιότητα το μόνον αντικειμενικό στοιχείο, το βίντεο του drone που παρακολουθούσε την αστυνομική επιχείρηση».

Στη συνέχεια προσθέτει ότι αν δεν δοθεί στη δημοσιότητα το βίντεο, καταρρίπτεται κάθε κυβερνητική εκδοχή και «πρέπει άμεσα να απολογηθούν οι υπεύθυνοι για αυτό το συμβάν».

Τέλος καταλήγει σημειώνοντας πως «Η δημοκρατική παράταξη είναι αυτή που υπερασπίστηκε τον εκδημοκρατισμό των Σωμάτων Ασφαλείας, που εμπέδωσε στην πράξη την συνδικαλιστική ελευθερία των αστυνομικών υπαλλήλων και δεν θα επιτρέψει διολίσθηση σε ακροδεξιές λογικές και στοχοποίηση του ρόλου της Αστυνομίας».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!