Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
34 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
29 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: «Καταπέλτης» ο Βέμπερ: Αυτό ήταν 100% του Τσίπρα! (ΒΙΝΤΕΟ)
[Παρασκήνιο]: «Καταπέλτης» ο Βέμπερ: Αυτό ήταν 100% του Τσίπρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

[Παρασκήνιο]: «Καταπέλτης» ο Βέμπερ: Αυτό ήταν 100% του Τσίπρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκλειστικά στην ελληνική κυβέρνηση επιρρίπτει την ευθύνη του τρέχοντος μνημονίου ο Μάνφρεντ Βέμπερ, επικεφαλής του ΕΛΚ στο ευρωκοινοβούλιο, κατά τη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

«Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα προκάλεσε αίσθημα έλλειψης εμπιστοσύνης εντός της Ευρωζώνης και δημιούργησε προβλήματα στις σχέσεις της Ελλάδας με τους πιστωτές της», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΕΛΚ.

Από την πλευρά του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι «η Ελλάδα έχει περάσει από μια μεγάλη δοκιμασία και ο ελληνικός λαός έχει υποστεί πολύ σημαντικές θυσίες. Αυτές οι θυσίες, με την υπάρχουσα κυβέρνηση, δυστυχώς δεν έχουν κανένα απολύτως αντίκρισμα», κινούμενος σταθερά σε πολύ υψηλούς αντιπολιτευτικούς τόνους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Κ. Μητσοτάκης: «Υποδεχόμαστε, σήμερα, στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, τον κ. Weber, επικεφαλής της ευρω-ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ευρωκοινοβούλιο. Ένας άνθρωπος ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα της Ελλάδος και με τον οποίο έχω συζητήσει πολλές φορές, με ειλικρίνεια, για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα μας.

Η Ελλάδα έχει περάσει από μια πολύ μεγάλη και πολύ επίπονη δοκιμασία. Ο ελληνικός λαός έχει αναγκαστεί να υποστεί πολύ σημαντικές θυσίες. Θυσίες οι οποίες, δυστυχώς, φαίνεται – με την υπάρχουσα Κυβέρνηση – να μην έχουν κανένα απολύτως αντίκρισμα.

Βούληση ξεκάθαρη της Νέας Δημοκρατίας είναι να αγκαλιάσει μια τολμηρή μεταρρυθμιστική ατζέντα αλλαγών και πάνω σε αυτήν την ατζέντα αλλαγών να οικοδομήσει βήμα – βήμα την χαμένη αξιοπιστία της πατρίδας μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!