Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
33 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
30 °C 10 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: «Καταπέλτης» ο Τσοχατζόπουλος – Τι στοιχεία έχει που «καίνε» Παπανδρέου και Σημίτη
[Παρασκήνιο]: «Καταπέλτης» ο Τσοχατζόπουλος – Τι στοιχεία έχει που «καίνε» Παπανδρέου και Σημίτη

[Παρασκήνιο]: «Καταπέλτης» ο Τσοχατζόπουλος – Τι στοιχεία έχει που «καίνε» Παπανδρέου και Σημίτη

Ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος υποστηρίζει ότι έχει στοιχεία, τα οποία θα δώσει στη δικαιοσύνη, για το πως οι κκ Παπανδρέου και Σημίτης παρέδωσαν τη χώρα στους δανειστές.

Με μία γραπτή δήλωσή του ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, επιμένει πως η δίωξη του είναι πολιτική και χαρακτηρίζει «ισχνό» το αποδεικτικό υλικό εις βάρος του ενόψει του αυριανού δικαστηρίου για την υπόθεση με τις «χρυσές» μίζες των εξοπλιστικών.

Η δήλωση του Άκη Τσοχατζόπουλου είναι η εξής:

Παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζω προσπαθώ να ανασυγκροτήσω τις δυνάμεις μου που από την ημέρα της αποφυλάκισής μου και την έξοδό μου από τέσσερεις συνεχόμενα νοσοκομεία μέσα στο τελευταίο τρίμηνο.

Κατά παραδοχή της Εισαγγελικής έδρας, το αποδεικτικό υλικό εις βάρος μου είναι ισχνό. Βασίζεται σε σκόρπιες ιδιόχειρες σημειώσεις, οι οποίες μάλιστα, σύμφωνα με τη ρητή τοποθέτηση του κ. Εισαγγελέα «ερευνάται» αν είναι δικές μου και σε μια μόνο μαρτυρία, συγκατηγορούμενου. Κανένας τραπεζικός λογαριασμός, καμία τραπεζική ή μη τραπεζική συναλλαγή, καμία χρηματορροή δεν με ενοχοποιούν.

Ουδείς μάρτυρας κατέθεσε ότι δωροδοκήθηκα ή  έστω ότι του είχαν δημιουργηθεί υπόνοιες ή έστω ψήγματα  ότι είχα λάβει χρηματικά ωφελήματα.  Οι αγορεύσεις των εισαγγελέων δεν ήταν τίποτε άλλο παρά μια αφήγηση, ενάντια σε κάθε ουσιαστική και δικονομική έννοια.

Με την ανακοίνωση μου αυτή θέλω να γνωστοποιήσω ότι: Όπως έχω πει από την αρχή αυτής της διαδικασίας, η δίωξή μου είναι καθαρά πολιτική.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!