Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: «Καταπέλτης» η Κόλλια Τσαρουχά κατά Νοτοπούλου για το «άχρηστο υπουργείο»
[Παρασκήνιο]: «Καταπέλτης» η Κόλλια Τσαρουχά κατά Νοτοπούλου για το «άχρηστο υπουργείο»

[Παρασκήνιο]: «Καταπέλτης» η Κόλλια Τσαρουχά κατά Νοτοπούλου για το «άχρηστο υπουργείο»

Συγκεκριμένα με ανακοίνωση της η Μαρία Κόλλια-Τσαρούχα θέλησε να ενημερώσει την κα Νοτοπούλου πως το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης δεν είναι άχρηστο, αλλά ιστορικό και ήταν τιμή της που υπηρέτησε σε αυτό.

Η δήλωση της Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά:

«Η κα Νοτοπούλου αποκάλεσε απαξιωτικά «άχρηστο» το ΥΜΑΘ και υποστήριξε ότι ήταν μια «πρόκληση» πώς θα το μετέτρεπε κατά τη θητεία της σε «χρήσιμο».

Αυτά είναι τα μεγάλα λάθη που κάνουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με την άγνοια και αδιαφορία τους για τα εθνικά θέματα, με τα οποία προσβάλλουν και προκαλούν τη συνείδηση των Ελλήνων πολιτών.

Ενημερώνω, λοιπόν, την κα Νοτοπούλου και όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ότι το ιστορικό Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, που είναι μεγάλη τιμή μου που το υπηρέτησα πριν από εκείνη, δεν ήταν ποτέ «άχρηστο», σε κανένα σημείο της πορείας του.

Πέρα από τις αναπτυξιακές και πολιτιστικές αρμοδιότητές του, που θα μπορούσαν σίγουρα να είναι μεγαλύτερες αλλά παρέμειναν κρίσιμες για τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις της Μακεδονίας και της Θράκης, το ΥΜΑΘ διατελεί έναν ακόμη πιο σπουδαίο ρόλο:

Αποτέλεσε και συνεχίζει να αποτελεί ιστορικό σύμβολο και ασπίδα της ελληνικότητας της Μακεδονίας, παρά τη θέληση όλων εκείνων που θέλουν να το απαξιώσουν από μέσα ή από έξω, για προφανείς αντεθνικούς λόγους.

Ιστορικοί συμπολίτες μας από όλο το πολιτικό φάσμα, από τον Νικόλαο Μάρτη ως τον Ανδρέα Παπανδρέου, και φυσικά το Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, κάναμε μεγάλο αγώνα για να διατηρήσει το ΥΜΑΘ τον κρίσιμο ιστορικό του ρόλο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!