Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
30 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
26 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Καϊλή: Πόσο κόστισαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στους Έλληνες
[Παρασκήνιο]: Καϊλή: Πόσο κόστισαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στους Έλληνες

[Παρασκήνιο]: Καϊλή: Πόσο κόστισαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στους Έλληνες

Το κόστος των Συριζανέλ που πληρώνουν οι Έλληνες αναδεικνύει με ερώτησή της στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή η Ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή.

Για τη λεηλασία μισθών & συντάξεων ευθύνη φέρει ο ίδιος ο Τσίπρας, καθώς αφήνει σοβαρές μεταρρυθμίσεις να αραχνιάζουν στο συρτάρι και να χάνονται χρήματα που διασφαλίσαμε από την Ευρώπη.

Με ερώτησή της προς την αρμόδια Επιτροπή η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή έθεσε ενώπιον των ευρωπαϊκών θεσμών το ζήτημα της μεγάλης καθυστέρησης στην εφαρμογή του έργου της μεταρρύθμισης του Δημοσιονομικού συστήματος.

Το συγκεκριμένο έργο, το οποίο έχει δρομολογηθεί ήδη από το 2014,  με τίτλο «Εφαρμογή της μεταρρύθμισης του δημοσιονομικού συστήματος στην κεντρική διοίκηση και τη λοιπή γενική κυβέρνηση» με κωδικό ΟΠΣ : 376421 του ΕΠ «Διοικητική Μεταρρύθμιση», βρίσκεται σε πλήρη αδράνεια από το 2015, παρά τη σχετική ενημέρωση των αρμόδιων του Υπουργείου Οικονομικών από την Ομάδα Διοίκησης Έργου της Γενικής Γραμματείας Δημοσιονομικής Πολιτικής και, μέχρι σήμερα, δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία ενέργεια για την πρόοδο της εφαρμογής του.

Τα πλεονεκτήματα που θα προσφέρει η ολοκλήρωση αυτού του έργου, όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η κ.Καϊλή, είναι η εξοικονόμηση πόρων και η καλύτερη διαχείριση των παραμέτρων εφαρμογής του προϋπολογισμού, μέσω της εγκαθίδρυσης αποτελεσματικών και τεχνολογικά σύγχρονων μηχανισμών παρακολούθησης των οικονομικών μεγεθών των φορέων της κυβέρνησης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!