Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Γιώργος Μαυρωτάς: «Δεν είμαι μέλος της ΝΔ, εξακολουθώ να είμαι Ποτάμι»
[Παρασκήνιο]: Γιώργος Μαυρωτάς: «Δεν είμαι μέλος της ΝΔ, εξακολουθώ να είμαι Ποτάμι»

[Παρασκήνιο]: Γιώργος Μαυρωτάς: «Δεν είμαι μέλος της ΝΔ, εξακολουθώ να είμαι Ποτάμι»

«Δεν είμαι μέλος της ΝΔ, εξακολουθώ να είμαι στο Ποτάμι, ανέλαβα αυτό το πόστο που το ξέρω, μετά από πρόσκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη», δήλωσε ο νέος Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς.

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά την ανακοίνωση ότι αναλαμβάνει τη θέση, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7, ο Γ. Μαυρωτάς επισήμανε πως γνωρίζει τον χώρο του αθλητισμού εδώ και τέσσερις δεκαετίες, έχει τεχνική επάρκεια από το Πολυτεχνείο και μπορεί να μεταφέρει τη διεθνή εμπειρία στον τομέα αυτόν.

Ο κ. Μαυρωτάς είπε πως θα έχει καλή συνεργασία με τον υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη για τον οποίο είπε πως έχει τον πρώτο λόγο ενώ ο ίδιος μπορεί να συνδράμει στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και την οργάνωση.

«Πιστεύω πολύ στην πυραμίδα του αθλητισμού: όσο μεγαλύτερη είναι η βάση τόσο πιο ψηλά μπορεί να φτάσει η κορυφή» είπε τονίζοντας πως σήμερα ένα από τα μεγάλα στοιχήματα είναι η λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων. Αναφερόμενος στους Ολυμπιακούς του 2004 λέγοντας πως το θέμα δεν είναι μόνο να ξαναζωντανέψουν τα τσιμέντα, όπως είπε, αλλά και η κουλτούρα των αγώνων.

Σε σχέση με τη Συμφωνία των Πρεσπών την οποία είχε υπερψήφισε είπε ότι τώρα είναι διαφορετικό το κλίμα στην ΝΔ, που δεν είναι πλέον στην αντιπολίτευση και το κλίμα δεν είναι προεκλογικό.

«Νομίζω ότι θα κινηθεί σε πλαίσιο για το πώς θα αποκομίσουμε τα περισσότερα οφέλη από την συμφωνία και όχι να την καταργήσουμε», σημείωσε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!