Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
16 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 13 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Γιατί δηλώνει απογοητευμένος με τον Τόσκα ο Νικολόπουλος
[Παρασκήνιο]: Γιατί δηλώνει απογοητευμένος με τον Τόσκα ο Νικολόπουλος

[Παρασκήνιο]: Γιατί δηλώνει απογοητευμένος με τον Τόσκα ο Νικολόπουλος

Την απογοήτευση για τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, δεν κρύβει ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος.

«Δεν πίστευα ότι η θεσμική κοινοβουλευτική παρέμβαση του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος θα άφηνε ατάραχο τον απόστρατο ανώτατο αξιωματικό και νυν Υπουργό Νίκο Τόσκα και ότι θα έδινε απάντηση… ψυγείου! Δυστυχώς, διαψεύσθηκα…».

Αφορμή στάθηκε το σχόλιο του Υπουργού για κάποιους αστυνομικούς που «βαφτίζουν» τις κλοπές «ατυχήσασες εμπορικές συναλλαγές», μετατρέποντας ουσιαστικά το έγκλημα σε πλημμέλημα και παρέχοντας έτσι ουσιαστική ασυλία στους κλέφτες.

«Μετά από μήνες καθυστέρησης, γύρισε πίσω – λέει – ο φάκελος στην ίδια αστυνομική διεύθυνση για περαιτέρω προανάκριση. Μα, πως είναι δυνατόν να γίνονται τόσο χοντρές αστοχίες στη διαχείριση μιας τόσο απλοϊκής υπόθεσης», παρατηρεί ο Χριστιανοδημοκράτης βουλευτής.

«Ειδικότερα, ως προς τα διαλαμβανόμενα στην ερώτηση θέματα, πήρα την απάντηση ότι στις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας δεν έχουν περιέλθει στοιχεία ή καταγγελία αναφορικά με παράνομη εγκληματική δραστηριότητα στελέχους του Σώματος, πλην όμως οι εν λόγω πληροφορίες θα αποτελέσουν τη βάση για ενδελεχή έρευνα από την αρμόδια Υπηρεσία Ασφαλείας και εφόσον κριθεί σκόπιμο και από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων».

«Παρ’ όλα αυτά ας σπεύσω να πω, ότι είναι επαινετή η απάντηση του ΥΠ.ΕΣ. τουλάχιστον κατά το σκέλος περί άμεσης έρευνας της υπόθεσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!