Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Γιάννης Πλακιωτάκης στο «Π»: Προωθούμε σημαντικές επενδύσεις
[Παρασκήνιο]: Γιάννης Πλακιωτάκης στο «Π»: Προωθούμε σημαντικές επενδύσεις

[Παρασκήνιο]: Γιάννης Πλακιωτάκης στο «Π»: Προωθούμε σημαντικές επενδύσεις

«Βάλαμε τον πήχη ψηλά, γιατί αυτό απαιτούν οι ανάγκες της πατρίδας μας», επισημαίνει, μιλώντας στο «Π», στον απόηχο της παρέμβασης του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης. Δεν αποκλείει θετικές εκπλήξεις στο πεδίο της φορολογίας για το 2020, ενώ πετάει και το «μπαλάκι» στο ΚΙΝΑΛ για την απαραίτητη συναίνεση στον νέο εκλογικό νόμο. Τέλος, προαναγγέλλει νέο νομοσχέδιο με παρεμβάσεις για την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας και της προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος, αλλά και κινήσεις όσον αφορά 10 λιμάνια της Περιφέρειας, μετά από μελέτη βιωσιμότητας που εκπονεί το ΤΑΙΠΕΔ.

Ακούσαμε τον πρωθυπουργό στη ΔΕΘ να περιγράφει ένα σχέδιο διακυβέρνησης δωδεκάμηνου ορίζοντα. Δεν υπάρχει ο κίνδυνος να περάσετε κάτω από τον υψηλό πήχη;

Από όσα είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη, αλλά και από όσα έγιναν τους δύο πρώτους μήνες της διακυβέρνησης, κάθε πολίτης συνειδητοποιεί πλήρως ότι η κυβέρνησή μας έχει και υλοποιεί με συνέπεια έναν ολοκληρωμένο, ολιστικό σχεδιασμό, που αφορά όλους τους τομείς του κυβερνητικού έργου. Πράγματι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης καινοτόμησε, αναλύοντας στη ΔΕΘ τον σχεδιασμό για τον πρώτο χρόνο διακυβέρνησης, διευκολύνοντας έτσι τους πολίτες να μας αξιολογήσουν τον Σεπτέμβριο του 2020. Βάλαμε τον πήχη ψηλά, γιατί αυτό απαιτούν οι ανάγκες της πατρίδας μας. Επιζητούμε την κρίση των πολιτών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!