Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Γερουλάνος για την επιλογή της Σακελλαροπούλου: Ο Μητσοτάκης πέρασε πάνω από τον πήχη
[Παρασκήνιο]: Γερουλάνος για την επιλογή της Σακελλαροπούλου: Ο Μητσοτάκης πέρασε πάνω από τον πήχη

[Παρασκήνιο]: Γερουλάνος για την επιλογή της Σακελλαροπούλου: Ο Μητσοτάκης πέρασε πάνω από τον πήχη

Με θετικό τρόπο σχολιάζει την υποψηφιότητα της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, ο Παύλος Γερουλάνος.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Γερουλάνος σημειώνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέρασε τον πήχη που ο ίδιος είχε θέσει ως προς τα κριτήρια της επιλογής του επόμενου Προέδρου. «Όπως είχα πει, πιστεύω πως μια γυναίκα πρόεδρο με προοδευτικές ρίζες και διεθνή παρουσία είναι αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα σήμερα. Ως άνθρωπος που αντιπολιτεύεται τον κο Μητσοτάκη έβαλα έναν πήχη και τον πέρασε. Τουλάχιστον, σε 2 από τα 3 (θα δούμε για τη διεθνή παρουσία της κας Σακελλαροπούλου)».

Παράλληλα, εξαπολύει βολές κατά του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας ότι δεν έβαλε κανένα κριτήριο αφενός γιατί δεν ήθελε να προσβάλει τον κ. Παυλόπουλο και αφετέρου γιατί ήθελε να κάνει αντιπολίτευση σε κάθε περίπτωση. «Και τώρα που η επιλογή είναι εξαιρετική συνεδριάζει», καταλήγει.

Δείτε την ανάρτησή του

Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόταση Μητσοτάκη είναι ενδεικτική. “Όχι σε ό,τι κι αν κάνει ο Μητσοτάκης ακόμα και αν συμφωνούμε. Όταν δε κάνει κάτι που δεν μπορούμε να διαφωνήσουμε θα συνεδριάζουμε για να βρούμε τι θα πούμε”. Όπως είχα πει, πιστεύω πως μια γυναίκα πρόεδρο με προοδευτικές ρίζες και διεθνή παρουσία είναι αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα σήμερα. Ως άνθρωπος που αντιπολιτεύεται τον κο Μητσοτάκη έβαλα έναν πήχη και τον πέρασε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!