Τρίτη, 23 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Φοίβος Δεληβοριάς: Ζητάει να αποσυρθεί η εικόνα του από το βίντεο συνάντησης των καλλιτεχνών με τη ΝΔ
[Παρασκήνιο]: Φοίβος Δεληβοριάς: Ζητάει να αποσυρθεί η εικόνα του από το βίντεο συνάντησης των καλλιτεχνών με τη ΝΔ

[Παρασκήνιο]: Φοίβος Δεληβοριάς: Ζητάει να αποσυρθεί η εικόνα του από το βίντεο συνάντησης των καλλιτεχνών με τη ΝΔ

Να αποσυρθεί η εικόνα του από το βίντεο της συνάντησης καλλιτεχνών με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ζητά ο Φοίβος Δεληβοριάς.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς συμμετείχε σε συνάντηση εκπροσώπων του μουσικού χώρου, μεταξύ των οποίων βρίσκονταν ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Χρήστος Νικολόπουλος και ο Νίκος Πορτοκάλογλου, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, συζητώντας για το ζήτημα των πνευματικών δικαιωμάτων των Ελλήνων δημιουργών και την ΑΕΠΙ.

Μετά τη συνάντηση, η ΝΔ δημοσίευσε σχετικό βίντεο, το οποίο προκάλεσε την αντίδραση του Φοίβου Δεληβοριά.

«Θα ήθελα λοιπόν να διαχωρίσω τη θέση μου από την χρήση της εικόνας μου σε ένα σποτ που κύριος σκοπός του είναι η προεκλογική χρήση. Επειδή δεν έχει δε χρησιμοποιηθεί ποτέ η εικόνα μου σε προεκλογικό σποτ οποιουδήποτε κόμματος, παρακαλώ να αποσυρθεί», αναφέρει ο Φοίβος Δεληβοριάς μεταξύ άλλων.

Το βίντεο της συνάντησης:

Η ανακοίνωση του Φοίβου Δεληβοριά:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΠΟΤ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Θα ήθελα με το κείμενο αυτό να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα σε σχέση με την χρήση της εικόνας μου σε προεκλογικό σποτ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Είμαι εδώ και 8 χρόνια στην πρώτη γραμμή του αγώνα των δημιουργών για την κάθαρση στο χώρο των πνευματικών δικαιωμάτων που τα λυμαινόταν επί δεκαετίες η ΑΕΠΙ με κακουργηματικό, όπως αποδείχθηκε, τρόπο.

Στο πλαίσιο αυτό έχω συναντήσει, μαζί με άλλους συναδέλφους, πολιτικούς από όλο το φάσμα. Ήμουν μαζί με τους δημιουργούς (κάθε ιδεολογίας και μουσικού ύφους) με πρωτεργάτη τον Σταύρο Ξαρχάκο, που ζήτησαν από τον πρώην ΥΠΠΟ Νίκο Ξυδάκη να διατάξει έλεγχο στην ΑΕΠΙ, ζήτησαν από τον Πρωθυπουργό κο Τσίπρα και τον Υπουργό Επικρατείας κο Βερναρδάκη Επίτροπο στην Εταιρεία και δημιουργία νέου, διαφανούς φορέα που θα εξυπηρετεί και εμάς και όλη την κοινωνία.

Με πολύ μεγάλη ικανοποίηση είδαμε τα αιτήματά μας να ικανοποιούνται και είμαι αυτή τη στιγμή εκλεγμένο μέλος και Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΕΥΕΔ, της μεταβατικής υπηρεσίας που δημιουργεί τον νέο, καθαρό, σύγχρονο οργανισμό μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!