Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
23 °C 11 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
24 °C 3 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Φαρμακερή ατάκα Τζανακόπουλου για τον Κυριάκο Μητσοτάκη
[Παρασκήνιο]: Φαρμακερή ατάκα Τζανακόπουλου για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

[Παρασκήνιο]: Φαρμακερή ατάκα Τζανακόπουλου για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Με έναν άκρως δηκτικό τρόπο σχολίασε τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι οι επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δεν θα γίνουν με απλή αναλογική ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ερωτήθηκε σχετικά με τη δήλωση αυτή του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για να απαντήσει ως εξής:

«Ο κύριος Μητσοτάκης για άλλη μία φορά επαναλαμβάνει τις γνωστές του θέσεις, σύμφωνα με τις οποίες οι δήμαρχοι θα πρέπει να ελέγχουν και το 60% των δημοτικών συμβουλίων, έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία δυνατότητα συνθέσεων, συναινέσεων, συγκλήσεων. Αλλά και ελέγχου της πλειοψηφίας. Αυτή δεν μπορεί να είναι μία θέση την οποία θα υπηρετήσει η ελληνική κυβέρνηση, στο πλαίσιο αναμόρφωσης και εκσυγχρονισμού του θεσμού.

»Εξάλλου ο κύριος Μητσοτάκης, πάρα πολλές φορές στο παρελθόν, αλλά και πρόσφατα, έχει μιλήσει με εξαιρετικά υποτιμητικό τρόπο για την τοπική αυτοδιοίκηση, για τους εργαζόμενους και σε πολύ μεγάλο βαθμό έχει προεξοφλήσει ότι εφόσον ο ίδιος, κάποια στιγμή έρθει στην εξουσία, πράγμα το οποίο δεν βλέπω εξαιρετικά πιθανό, θα αποδυναμώσει τους θεσμούς της τοπικής αυτοδιοίκησης».

Σχολιάστε …

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!