Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Έρχονται το φθινόπωρο: Αλλαγές-φωτιά σε τρία μέτωπα!
[Παρασκήνιο]: Έρχονται το φθινόπωρο: Αλλαγές-φωτιά σε τρία μέτωπα!

[Παρασκήνιο]: Έρχονται το φθινόπωρο: Αλλαγές-φωτιά σε τρία μέτωπα!

Μετά το νομοθετικό «σοκ» των πρώτων ημερών, η κυβέρνηση επιστρέφει από Δευτέρα στη βάση της σε πλήρη σύνθεση και προετοιμάζεται για νέο κύμα παρεμβάσεων το αμέσως επόμενο διάστημα.

Παράλληλα, ξεκινά η προετοιμασία του πρωθυπουργού για τα κρίσιμα ταξίδια του στο εξωτερικό, αλλά και για τη ΔΕΘ, το Σαββατοκύριακο 7-8 Σεπτεμβρίου, που θα είναι η πρώτη του με την ιδιότητα του πρωθυπουργού.

Αρχής γενομένης από τα ταξίδια, βεβαίως, ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να ξεκινήσει το «τουρ» του σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες αυτή την εβδομάδα από το Παρίσι. Το γραφείο του είναι σε επικοινωνία με το Μέγαρο Ελιζέ στο Παρίσι, ενώ υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες ο πρωθυπουργός είχε μια πρώτη, αναγνωριστική συνάντηση με τον Γάλλο ΥΠΟΙΚ Μπρουνό λε Μερ στην Αθήνα. Ακόμα, στις 29 Αυγούστου, ο κ. Μητσοτάκης θα βρίσκεται στο Βερολίνο, όπου αναμένεται να συναντήσει την κυρία Μέρκελ και την πρόεδρο του CDU Άνεγκρετ Κραμπ -Κάρενμπαουερ. Τέλος, στις 2 Σεπτεμβρίου, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στη Χάγη, όπου θα έχει ραντεβού με τον Μαρκ Ρούτε. Όπως έχει αναφέρει το «Π», και οι τρεις είναι πρωτεύουσες-κλεδιά: η Γαλλία διαδραματίζει ολοένα πιο έντονο ρόλο στο ευρωπαϊκό προσκήνιο, ενώ Βερολίνο – Χάγη είναι σε άμεση συνεννόηση και είναι οι δύο πρωτεύουσες που πρέπει να εγκρίνουν κοινοβουλευτικά όποιες αλλαγές θα γίνουν στο πρόγραμμα της Ελλάδας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!