Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Τα έγγραφα που όπως καταγγέλλει ο Λοβέρδος αποδεικνύουν σκευωρία στη Novartis!
[Παρασκήνιο]: Τα έγγραφα που όπως καταγγέλλει ο Λοβέρδος αποδεικνύουν σκευωρία στη Novartis!

[Παρασκήνιο]: Τα έγγραφα που όπως καταγγέλλει ο Λοβέρδος αποδεικνύουν σκευωρία στη Novartis!

Στην αντεπίθεση περνά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis και την ποινική δίωξη για δωροδοκία που του ασκήθηκε.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος επικαλείται τις έγγραφες εξηγήσεις του Εμμανουήλ Βουλκίδη ενώπιον του εισαγγελέα διαφθοράς, στις 25 Μαΐου 2019 και το υπόμνημα του Νικόλαου Μανιά, μετά τις μηνύσεις που υπέβαλαν σε βάρος του ο ίδιος ο κ. Λοβέρδος και ο συνεργάτης του Δ. Μπαλασόπουλος.

Τα δύο έγγραφα φέρνει στη δημοσιότητα η εφημερίδα Real News.

Στο πρώτο έγγραφο υποστηρίζει ότι από το 2000 είχε γνωρίσει στέλεχος του φαρμακευτικού χώρου, που μεταπήδησε σε υψηλόβαθμο αξίωμα στη Novartis και ότι αργότερα αυτό το στέλεχος του ανέφερε ότι μπορεί να μεσολαβήσει προκειμένου η εταιρεία του να αναλάβει μεγαλύτερο όγκο εργασιών από τη Novartis.

«Προκειμένου να γίνει αυτό, μου ζήτησε από τα έσοδα τα οποία θα αποκόμιζα από την παροχή υπηρεσιών μου να του αποδίδω ένα ποσό ως αντίτιμο για την κάποιας μορφής προώθησή μου και μου εξήγησε πως θα αναλάμβανα όλο και περισσότερες εργασίες σε σχέση με τις λοιπές εταιρείες του χώρου. Δεν τέθηκε ουδέποτε ζήτημα για υπερτιμολόγηση των υπηρεσιών που θα παρείχα. Απλώς και μόνο θα αναλάμβανα μεγαλύτερο όγκο εργασιών από τη Novartis», αναφέρει ο κ. Βουλκίδης, σύμφωνα με τη Real News.

Ο ίδιος αναφέρει πως τον Κωνσταντίνο Φρουζή, ο οποίος σύμφωνα με τις καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων έδινε τις μίζες στους πολιτικούς, τον είχε συναντήσει, αλλά δεν είχε συναλλαγεί μαζί του, καθώς η συνεργασία την οποία παραδέχθηκε αφορούσε άλλο στέλεχος της Novartis.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!