Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
19 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Τι έγινε πίσω από τις κλειστές πόρτες της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ – Τα «μηνύματα» που έστειλε ο Τσίπρας
[Παρασκήνιο]: Τι έγινε πίσω από τις κλειστές πόρτες της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ – Τα «μηνύματα» που έστειλε ο Τσίπρας

[Παρασκήνιο]: Τι έγινε πίσω από τις κλειστές πόρτες της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ – Τα «μηνύματα» που έστειλε ο Τσίπρας

Ολοκληρώθηκε η ομιλία του Πρωθυπουργού στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία σηματοδότησε την έναρξη των εργασιών.

Ο Αλέξης Τσίπρας, πέταξε το πρώτο του «καρφί» στον Υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, λέγοντας ότι «Να μιλάμε λιγότερο και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Και να μιλάμε όταν πρέπει να μιλήσουμε κι όχι όταν δεν πρέπει».

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός ανέφερε ότι πλέον η Ελλάδα μπορεί και καταθέτει τον προϋπολογισμό της και εξαπέλυσε τα πυρά του εναντίον της Νέας Δημοκρατίας λέγοντας πως «Αυτό σημαίνει κ. Μητσοτάκη ότι βγήκαμε από τα μνημόνια. Οι ελληνικές κυβερνήσεις αποφασίζουν».

«Η Ελλάδα για πρώτη φορά καταθέτει τον προϋπολογισμό που η εκλεγμένη κυβέρνηση αποφάσισε να καταθέσει. Ένας προϋπολογισμός που πιάνει τους συμφωνημένους στόχους. Το μείγμα της πολιτικής είναι δική μας επιλογή. Αυτό σημαίνει κ. Μητσοτάκη ότι βγήκαμε από τα μνημόνια. Οι ελληνικές κυβερνήσεις αποφασίζουν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην Συμφωνία των Πρεσπών και τις σχέσεις τις Ελλάδας με την ΠΓΔΜ.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε πως η ΠΓΔΜ απορρίψει την συμφωνία τότε η Ελλάδα δεν θα δεχτεί την είσοδο της γείτονας χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ΝΑΤΟ.

«Αν οι γείτονές μας την απορρίψουν, θα πρέπει να γνωρίζουν πως δεν θα υπάρξουν εναλλακτικές λύσεις για την είσοδό τους στην ΕΕ ή σε άλλους διεθνείς οργανισμούς και αμυντικές συμμαχίες στις οποίες η Ελλάδα συμμετέχει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!