Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Χριστόφορος Μπουτσικάκης στο «Π»: Ισχύει ό,τι είπαμε προεκλογικά
[Παρασκήνιο]: Χριστόφορος Μπουτσικάκης στο «Π»: Ισχύει ό,τι είπαμε προεκλογικά

[Παρασκήνιο]: Χριστόφορος Μπουτσικάκης στο «Π»: Ισχύει ό,τι είπαμε προεκλογικά

«Ο Πειραιάς χρειάζεται ένα δυναμικό πρόγραμμα επενδύσεων», τονίζει, μιλώντας στο «Π», ο βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων της ΝΔ Χριστόφορος Μπουτσικάκης.

Ο κ. Μπουτσικάκης, αναφερόμενος στον τουρισμό στον Πειραιά, επισημαίνει πως «η επένδυση στον τουρισμό είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ανάπτυξη. Αυτό όμως προϋποθέτει έργα υποδομής». Ενώ σχετικά με τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης και το οικονομικό μείγμα πολιτικής τόνισε: «Ό,τι είπαμε προεκλογικά, ισχύει στο ακέραιο. Αυτό άλλωστε κατέστη σαφές και από τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού».

Είχατε δεσμευτεί προεκλογικά για ένα διαφορετικό μείγμα οικονομικής πολιτικής. Τώρα που έχετε αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας και μετά από τις πρώτες διαπραγματεύσεις με τους «θεσμούς», θεωρείτε ότι θα εφαρμοστεί στο ακέραιο το οικονομικό πρόγραμμα που είχατε εξαγγείλει;

Ό,τι είπαμε προεκλογικά, ισχύει στο ακέραιο. Αυτό άλλωστε κατέστη σαφές και από τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού. Μάλιστα τη μείωση του ΕΝΦΙΑ, την οποία είχαμε εξαγγείλει για το 2020, ξεκινάμε να την εφαρμόζουμε από τώρα, προς άμεση ανακούφιση εκατομμυρίων ιδιοκτητών ακινήτων!

Όπως προέκυψε και κατά την πρόσφατη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, Κλάους Ρέγκλινκ, εμπεδώνεται ένα κλίμα εμπιστοσύνης και αμοιβαίας συνεργασίας ανάμεσα στην Ελλάδα και στους ευρωπαϊκούς «θεσμούς». Ο πρωθυπουργός έχει τονίσει ότι η κυβέρνηση θα τηρήσει τον στόχο του πρωτογενούς πλεονάσματος το 2019 και το 2020.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!