Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Το άρθρο… σύνθημα της Γεννηματά
[Παρασκήνιο]: Το άρθρο… σύνθημα της Γεννηματά

[Παρασκήνιο]: Το άρθρο… σύνθημα της Γεννηματά

«Αφύπνιση τώρα! Για να απελευθερώσουμε και να κινητοποιήσουμε όλες τις δυνάμεις που διαθέτει ο τόπος. Να διεκδικήσουμε ο καθένας χωριστά αλλά και όλοι μαζί το ελάχιστο δικαίωμα στην αξιοπρέπεια. Αξιοπρέπεια για τη χώρα, αξιοπρέπεια για τη ζωή μας» αναφέρει σε άρθρο της στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ η Φώφη Γεννηματά.

Ολόκληρο το άρθρο της προέδρου του ΚΙΝΑΛ

«Η εκατόμβη των νεκρών της ανείπωτης τραγωδίας βύθισε στο πένθος τη χώρα και ενίσχυσε το αίσθημα ανασφάλειας του Ελληνικού λαού. Είναι ο ίδιος λαός που αντικρίζει την εξωτερική απειλή να δυναμώνει όσο η χώρα υποβαθμίζεται και φτωχαίνει και ανησυχεί. Είναι ο ίδιος λαός που νιώθοντας στην καθημερινότητά του την εξέλιξη της πολύχρονης οικονομικής κρίσης, προβληματίζεται αν και πως θα ξανακερδίσει τη ζωή του. Είναι ο ίδιος λαός που σήμερα βιώνοντας ένα κράτος ανύπαρκτο και παράλυτο και μια πολιτική εξουσία εχθρική και περιφρονητική απέναντί του, νιώθει εγκαταλελειμμένος και προπαντός αναξιοπρεπής. Ένας ταλαιπωρημένος λαός σε μια ακυβέρνητη χώρα.

Η Ελλάδα, όμως, μπορεί. Τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν.

Αφύπνιση τώρα!

Όχι για να γυρίσει πίσω η χώρα. Όχι για να γευτεί πάλι τους καρπούς μιας «δανεικής» ευημερίας. Ούτε για να κλείσει παλιούς λογαριασμούς και, κυρίως ούτε για να κοιμηθεί τον ύπνο του δικαίου ενώ γύρω μας συντελούνται κοσμογονικές αλλαγές και απειλούνται άδηλες ακόμη ανατροπές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!