Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Αρχηγός του Λιβυκού στόλου στο «Κανάλι 1»: «Η θα νικήσουμε ή θα πεθάνουμε»!
[Παρασκήνιο]: Αρχηγός του Λιβυκού στόλου στο «Κανάλι 1»: «Η θα νικήσουμε ή θα πεθάνουμε»!

[Παρασκήνιο]: Αρχηγός του Λιβυκού στόλου στο «Κανάλι 1»: «Η θα νικήσουμε ή θα πεθάνουμε»!

«Η θα νικήσουμε η θα πεθάνουμε»! Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων ο αρχηγός του Λιβυκού στόλου Φαράζ αλ Μαχντάουι , ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στο Κανάλι Ένα 90,4 και τον δημοσιογράφο Πέτρο Κασιμάτη, λίγο πριν τα κρίσιμα ραντεβού του στρατάρχη Χαλίφα Χάφταρ στην Αθήνα.

«Η θα νικήσουμε η θα πεθάνουμε» λένε μαζί Χάφταρ και Μαχντάουι κι η συγκλονιστική εκμυστήρευση τους καταλήγει σε μένα!!!
Λίγο πριν μπει σε ένα από τα κρίσιμα ραντεβού του στην Αθηνα ο Λίβυος ηγέτης Χαλιφα Χαφταρ , συνάντησα τον εξ απόρρητων του αρχηγό του Λιβυκού Στόλου Φαράζ αλ Μαχντάουι κι η κουβέντα μαζί του είχε ενδιαφέρον.
Ολόγυρα πάνοπλοι της αντιτρομοκρατικής, ένα επίλεκτο τμήμα της Ζ’ ΜΑΚ , αστυνομικοί επιχειρησιακοί της αντιτρομοκρατικής, επιτελείς της ΕΥΠ -μια ομπρέλα προστασίας γύρω από τον αρχηγό του Εθνικού Λιβυκού Στρατού στρατάρχη Χαφταρ και τον φιλέλληνα ναύαρχο Μακ νταουι που είναι Νο2 στην ιεραρχία όσων εμπιστεύεται σε αυτή την Αργοναυτική εκστρατεία που ξεκίνησε.
Τ’εσσερα F-16 block50 σηκώθηκαν απ τη βάση τους μόλις το αεροσκάφος του Χαφταρ εισήλθε στον Ελληνικό εναέριο χώρο. Οι φόβοι για τρομοκρατική επίθεση από πλευράς των Τούρκων συγκεκριμένοι. Το ίδιο και οι κίνδυνοι. Να σημειώσουμε ότι για την συνοδεία του Προέδρου της Δημοκρατίας δηλώνονται 2 μαχητικά αεροσκάφη. Εδώ, τέσσερα , με πιλότους που καθημερινά βρίσκονται στη φωτιά!
Αγέρωχος, άφοβος, ξερακιανός, δεινός βατραχάνθρωπος λένε όσοι τον ξέρουν, ο Μαζνταουι εκπαιδεύτηκε στην Ελλάδα στην Σχολή Ναυτικών Δοκιμών κι απέκτησε εδω στην Ελλάδα μόνον φίλους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!