Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Αποστομωτική απάντηση Καραμανλή σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Εμείς δεν θα εγκαινιάσουμε μουσαμάδες»
[Παρασκήνιο]: Αποστομωτική απάντηση Καραμανλή σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Εμείς δεν θα εγκαινιάσουμε μουσαμάδες»

[Παρασκήνιο]: Αποστομωτική απάντηση Καραμανλή σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Εμείς δεν θα εγκαινιάσουμε μουσαμάδες»

Ο υπουργός Μεταφορών και Συγκοινωνιών, Κώστας Αχ. Καρμανλής έδωσε μια αποστομωτική απάντηση στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη.

Αφορμή ήταν η συζήτηση γύρω από το Μετρό Θεσσαλονίκης και τις εργασίες στο σταθμό Βενιζέλου. Ο κ. Καρμανλής είπε χαρακτηριστικά πως

Το να λέτε ότι θα ήταν έτοιμο το 2020 το μετρό είναι από τα μεγαλύτερα πολιτικά ψεύδη που έχουν ακουστεί. Στο σταθμό Βενιζέλου δεν έχει γίνει τίποτα ως προς την κατασκευή του μόνο η πλάκα της οροφής έχει πέσει. Είστε ψεύτες και επικίνδυνοι με αυτά που κάνετε.

Με τον δικό μας σχεδιασμό δεν αυξάνεται αλλά μειώνεται το κόστος. Το πρόβλημα σας είναι ότι πρέπει να συγκρουστείτε με την πραγματικότητα. Εμείς δεν θα εγκαινιάσουμε μουσαμάδες, δεν είμαστε πολιτικοί απατεώνες, θα εγκαινιάσουμε μετρό . Αυτά που κάνατε θα τα ζήλευαν και οι προπαγανδιστές των χειρότερων ολοκληρωτικών καθεστώτων. Καταλαβαίνουν οι Θεσσαλονικείς ποιος τους κοροϊδεύει.»

Στην συνέχεια ο κ. Τραιανταφυλλίδης πρόσθεσε πως «Ελπίζω η ιστορία να μην καταλήξει για εσάς ότι είστε ο Καραμανλής ο μικρός έναντι του Μέγα Κωνσταντίνου Καραμανλή. Ήρθατε σαν τον Κολόμβο που όταν ξεκίνησε δεν ήξερε που πήγαινε και όταν έφτασε δεν ήξερε που είναι. Δεν είχατε σχέδιο. Οι Θεσσαλονικείς ρωτάνε γιατί σταματάτε το ΜΕΤΡΟ και ταλαιπωρείτε την καθημερινότητά τους. Μπορούσατε να κόψετε την κορδέλα και το πάτε το 2023.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!