Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Αποκάλυψη «Π»: Σκιές σκανδάλων σε δημόσια έργα με υπογραφή Χρήστος Σπίρτζης! 
[Παρασκήνιο]: Αποκάλυψη «Π»: Σκιές σκανδάλων σε δημόσια έργα με υπογραφή Χρήστος Σπίρτζης! 

[Παρασκήνιο]: Αποκάλυψη «Π»: Σκιές σκανδάλων σε δημόσια έργα με υπογραφή Χρήστος Σπίρτζης! 

Ενδελεχή έρευνα όλων των συμβάσεων που είχαν υπογραφεί επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να ζητήσει το προσεχές χρονικό διάστημα ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλή από τους συνεργάτες του, προκειμένου να έχει πλήρη επίγνωση της κατάστασης που παρέλαβε από τον προκάτοχό του Χρήστο Σπίρτζη.

Τον περίπου ενάμιση μήνα που έχει αναλάβει το χαρτοφυλάκιο, η αλήθεια είναι ότι έχει ακούσει πολλά για παράτυπες συμβάσεις, συμφωνίες που ευνόησαν ξεκάθαρα ιδιωτικές επιχειρήσεις και υπογραφές οι οποίες ζημίωσαν το Ελληνικό Δημόσιο. Κάποια τα γνώριζε από τον καιρό που καθόταν στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά τώρα τα διαπιστώνει εκ των έσω με απτά στοιχεία. «Όλα αυτά θα εξεταστούν, και ιδίως οι διαγωνισμοί. Όπου τυχόν προκύψει οσμή σκανδάλων, τον λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη» μας πληροφορεί στενός του συνεργάτης, που τον ακολούθησε από την πρώτη ημέρα στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Επανεξέταση διαγωνισμών

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει διαμηνύσει εξαρχής ότι θα επανεξετάσει όλους τους διαγωνισμούς που «τρέχουν», προκειμένου να ελεγχθούν ως προς τους όρους βιωσιμότητας καθώς και αυτούς που έκλεισαν άρον άρον λίγο πριν προκηρυχθούν οι εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου. Στον διαγωνισμό για το ηλεκτρονικό σύστημα διοδίων, επί παραδείγματι, η προηγούμενη διοίκηση του υπουργείου ανακοίνωσε προσωρινό ανάδοχο λίγο πριν στηθούν οι κάλπες (στις 28 Ιουνίου) και αφού γνώριζε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα έχανε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!