Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Το άγνωστο παρασκήνιο των εκλογών στην ΠΕΔΑ: Σε ποιον δήμαρχο προτάθηκε ισχυρός ρόλος εξ… αριστερών (ΒΙΝΤΕΟ)
[Παρασκήνιο]: Το άγνωστο παρασκήνιο των εκλογών στην ΠΕΔΑ: Σε ποιον δήμαρχο προτάθηκε ισχυρός ρόλος εξ… αριστερών (ΒΙΝΤΕΟ)

[Παρασκήνιο]: Το άγνωστο παρασκήνιο των εκλογών στην ΠΕΔΑ: Σε ποιον δήμαρχο προτάθηκε ισχυρός ρόλος εξ… αριστερών (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκεκριμένα ο κ. Ιωκειμίδης απαντώντας στο ερώτημα αν θα μπορούσε να ηγηθεί ενός συνδυασμού της κεντροαριστεράς τόνισε: «Αρνήθηκα τις προτάσεις που μου έγιναν»

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Την ίδια ώρα ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Γιώργος Στεργίου ενόψει των εκλογών στα συλλογικά όργανα των εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης έκανε γνωστό πως η γαλάζια παράταξη θα κατέβει με ενιαίο ψηφοδέλτιο.

Η δήλωση του Γιώργου Σεργίου

«Το επόμενο χρονικό διάστημα πρόκειται να πραγματοποιηθούν οι εκλογές στις Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων (ΠΕΔ), την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και την Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ). Η σύνθεση των διοικητικών τους συμβουλίων δεν μπορεί παρά να αποτυπώνει τη βούληση των πολιτών, όπως αυτή εκφράστηκε στις εκλογές του Μαΐου και άλλαξε τον αυτοδιοικητικό χάρτη της χώρας ανοίγοντας μια νέα σελίδα για την πατρίδα μας.
Μόνο ένα, ισχυρό ψηφοδέλτιο, στο οποίο θα συμμετέχουν όλες εκείνες οι δυνάμεις που έδωσαν αγώνα για την επίλυση των τοπικών προβλημάτων και τον αναπτυξιακό ρόλο της αυτοδιοίκησης, θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μεγάλη πλειοψηφία στα συλλογικά όργανα δήμων και περιφερειών.
Εμπιστεύομαι την κρίση των αιρετών της αυτοδιοίκησης. Είμαι βέβαιος πως οι προσωπικές φιλοδοξίες θα παραμεριστούν, ώστε και αυτή η μάχη να δοθεί με ενότητα και να είναι νικηφόρα.»

Άρα μέχρι στιγμής όπως όλα δείχνουν οι υποψηφιότητες για την ΠΕΔΑ είναι οι παρακάτω:

(ΝΔ) Γρηγόρης Κωνσταντέλλος (Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης) – Γιώργος Μαρκόπουλος (Δήμαρχος Γαλατσίου)

(Ανεξάρτητος) Γιώργος Ιωακειμίδης (Δήμαρχος Νίκαιας – Ρέντη)

(ΣΥΡΙΖΑ) Γρηγόρης Κατωπόδης (Δήμαρχος Βύρωνα)

(ΚΙΝΑΛ) Σταύρος Τζουλάκης (Δήμαρχος Ν. Σμύρνης)

Του Γιώργου Λαιμού

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!