Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Αυτός θα είναι ο νέος εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ;
[Παρασκήνιο]: Αυτός θα είναι ο νέος εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ;

[Παρασκήνιο]: Αυτός θα είναι ο νέος εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ;

Σύμφωνα με κύκλους της ΝΔ ένα νέο όνομα ακούγεται ότι θα αναλάβει την θέση του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος.

Πρόκειται για τον Τάσο Γαϊτάνη, ο οποίος έχει διατελέσει γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ, ενώ στις εθνικές εκλογές του Ιουλίου ήταν υποψήφιος βουλευτής στον Νότιο Τομέα της Β΄ Αθηνών.

Αναλυτικά το βιογραφικό του κ. Γαϊτάνη:

O Τάσος Γαϊτάνης γεννήθηκε το 1976 στην Αθήνα και κατάγεται απο τη Μάνη.

Είναι αριστούχος Διδάκτορας (PhD) Ιατρικής Φυσικής του Πανεπιστημίου των Πατρών με θέμα διδακτορικής διατριβής: «Development of stopping rules for MLEM and OSEM algorithms used in PET image reconstruction”. Παράλληλα είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (MSc) στην Ιατρική Φυσική από το University of Surrey της Μεγάλης Βρετανίας, ενώ οι προπτυχιακές του σπουδές ήταν στη Βιοϊατρική Τεχνολογία στο Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθηνών (νυν Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής).

Απο το 2003 εργάζεται στο Ιδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών (ΙΙΒΕΑΑ). Αρχικά είχε την ευθύνη του τμήματος Βιοϊατρικής Τεχνολογίας με σκοπό την αγορά εξοπλισμού και τη διαχείρισή του. Απο το 2014 εκλέχτηκε στη θέση του Ειδικού Λειτουργικού Επιστήμονα, στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή με αντικείμενο την ανάπτυξη της υποδομής και λειτουργίας προκλινικής απεικόνισης PET/CT.
Παράλληλα με τα παραπάνω καθήκοντα, κατέχει απο το 2006 τη θέση του υπευθύνου ποιότητας του εργαστηρίου Φαρμακολογίας του ΙΙΒΕΑΑ για το σύστημα ποιότητας ISO 17025:2005.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!