Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
18 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
13 °C 3 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [OnSports]: Η θέση της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας για το θέμα της Καραχάλιου
[OnSports]: Η θέση της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας για το θέμα της Καραχάλιου

[OnSports]: Η θέση της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας για το θέμα της Καραχάλιου

Η ΕΙΟ θέλησε να αποκαταστήσει την αλήθεια για το θέμα της ιθαγένειας.

Θέση για το θέμα που έχει προκύψει με την Βασιλεία Καραχάλιου πήρε η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα (14/11), η ΕΙΟ θέλησε να αποκαταστήσει την αλήθεια για το θέμα της ιθαγένειας, όπως ισχυρίζεται, και αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Οι άλλες επιλογές που αναφέρονται στην επιστολή της ΕΙΟ έχουν να κάνουν με την δυνατότητα της αθλήτριας να κατεβαίνει στους αγώνες με τα χρώματα του ομίλου της». Υπενθυμίζεται ότι σήμερα η Βασιλεία Καραχάλιου παραχώρησε συνέντευξη στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, στο οποίο δήλωσε πως δεν επιθυμεί να αλλάξει ιθαγένεια, ενώ σχολίασε καυστικά: «Να αλλάξουν αυτοί ιθαγένεια, αν δεν αντέχουν τις επιτυχίες μας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΙΟ:

«Τις τελευταίες μέρες σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα η ιστιοπλοϊκή ομοσπονδία δήθεν προτρέπει την αθλήτρια Βασιλεία Καραχάλιου να αλλάξει ιθαγένεια και να τρέχει στο εξωτερικό με σημαία άλλης χώρας! Χαρακτηριστικοί είναι οι τίτλοι: «Η Καραχάλιου δεν θέλει να αλλάξει ιθαγένεια, «Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της», «Απρέπεια της ΕΙΟ». Έτσι παρερμηνεύτηκε η τελευταία παράγραφος της κλήσης της αθλήτριας σε εξηγήσεις στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΙΟ για αθέτηση των καθηκόντων της ως μέλος της Εθνικής ομάδας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ON SPORTS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!