Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
34 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
27 °C 3 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [OnSports]: Ο εφιάλτης της Γ’ Εθνικής και το χρέος Βαρδινογιάννη, Πατέρα απέναντι στον Αλαφούζο και τον κόσμο
[OnSports]: Ο εφιάλτης της Γ’ Εθνικής και το χρέος Βαρδινογιάννη, Πατέρα απέναντι στον Αλαφούζο και τον κόσμο

[OnSports]: Ο εφιάλτης της Γ’ Εθνικής και το χρέος Βαρδινογιάννη, Πατέρα απέναντι στον Αλαφούζο και τον κόσμο

Αν κανείς επιχειρήσει να προσεγγίσει σε επίπεδο αριθμητικό το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει με την υπερχρέωσή, εύκολα μπορεί να καταλήξει στο συμπέρασμα πως αυτή τη στιγμή η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι «κλινικά νεκρή» και παραμένει ζωντανή με «μηχανική υποστήριξη».

Και πλέον αυτό που θα κληθεί σήμερα ή τις αμέσως επόμενες ημέρες ο Γιάννης Αλαφούζος να πράξει είναι ή να τραβήξει το σωληνάκι ή να δώσει στην ομάδα το «φιλί της ζωής». Ηδη, όμως και αυτό πρέπει να του πιστωθεί, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δείχνει όλη την καλή διάθεση και φυσικά το αποδεικνύει κιόλας, αναλαμβάνοντας 25.000.000 ευρώ από την πρώτη κιόλας κουβέντα, για να μην συνδέσει το όνομά του με την πτώχευση και τον υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική.

Και ακριβώς επειδή ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι ο τελευταίος άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη που θέλει να δει τον Παναθηναϊκό στη Γ’ Εθνική και καθώς διαπίστωσε από πρώτο χέρι την αγωνία του Αλαφούζου για να αποφευχθεί το μοιραίο, επέλεξε να αφαιρέσει από τον «κουμπαρά» του PAO Foundation 20.000.000 ευρώ και να τα ρίξει ως διευκόλυνση προς το παλαιό χρέος. Ουσιαστικά, με απλά λόγια, το PAO Foundation έρχεται να αναλάβει το χρέος με το οποίο ο Γιάννης Αλαφούζος βρήκε τον Παναθηναϊκό, ώστε ο σημερινός ιδιοκτήτης να τρέξει τα χρέη και μέρος των υποχρεώσεων της δικής του εποχής στην ηγεσία της ομάδας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ON SPORTS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!