Κυριακή, 26 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [OnSports]: ΕΠΟ: «Απέχθεια, αηδία και ντροπή για την επίθεση στον Τσαμούρη»
[OnSports]: ΕΠΟ: «Απέχθεια, αηδία και ντροπή για την επίθεση στον Τσαμούρη»

[OnSports]: ΕΠΟ: «Απέχθεια, αηδία και ντροπή για την επίθεση στον Τσαμούρη»

Με ανακοίνωση της η ΕΠΟ καλεί την Πολιτεία, την ΕΛΑΣ και τη δικαιοσύνη να λάβουν μέτρα.

Την απέχθειά της εξέφρασε με ανακοίνωση της η ΕΠΟ για την νέα επίθεση εναντίον διαιτητή, του Αλέξανδρου Τσαμούρη. Η Ομοσπονδία καταφέρθηκε εναντίον της δικαιοσύνης που καθυστερεί τη διαλεύκανση της επίθεσης κατά του διαιτητή Τζήλου, τονίζοντας πως η μαφιόζικη παρέα επιχειρεί να ολοκληρώσει το σχέδιο καταστροφής του ελληνικού ποδοσφαίρου. Παράλληλα, κάλεσε τους πάντες να λάβουν τα μέτρα τους, καθώς η ΕΠΟ δεν έχει την αρμοδιότητα να δράσει εναντίον αυτών των άθλιων εγκληματιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή την επίθεση στον διαιτητή Αλέξανδρο Τσαμούρη, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση.

Αποθρασυνόμενα από την ανεξήγητη καθυστέρηση όσων ανέλαβαν να διαλευκάνουν την αντίστοιχη εγκληματική επίθεση κατά του Α. Τζήλου, στις 19 Δεκεμβρίου 2018, χωρίς αποτέλεσμα, παρά τις μεγαλόστομες δεσμεύσεις για άμεση προσαγωγή των ενόχων ενώπιον της Δικαιοσύνης, τα μέλη αυτής της μαφιόζικης παρέας επιχειρούν να ολοκληρώσουν το σχέδιο καταστροφής του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αφενός προσπαθώντας, με τη χρήση βίας, να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες διαιτητές και να επηρεάσουν την αγωνιστική τους επίδοση, νοθεύοντας το αγωνιστικό αποτέλεσμα και αφετέρου, δυσφημώντας διεθνώς το ποδόσφαιρο, να επιφέρουν αρνητικές για το μέλλον του εξελίξεις και συνέπειες.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει, εκ νέου, την απαράδεκτη επίθεση και τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς της, οι οποίοι μόνον απέχθεια, αηδία και ντροπή προκαλούν στην ποδοσφαιρική οικογένεια και την κοινωνία και καθιστά σαφή τα εξής:

1.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ON SPORTS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!