Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [OnSports]: Αποκάλυψη-σοκ: Ξυλοδαρμοί ανήλικων αθλητριών από προπονήτρια!
[OnSports]: Αποκάλυψη-σοκ: Ξυλοδαρμοί ανήλικων αθλητριών από προπονήτρια!

[OnSports]: Αποκάλυψη-σοκ: Ξυλοδαρμοί ανήλικων αθλητριών από προπονήτρια!

Πέντε χρόνια εκτός αθλητικής δραστηριότητας η προπονήτρια για άσκηση λεκτικής και σωματικής βίας

Σάλος έχει προκληθεί με τη βίαιη συμπεριφορά προπονήτριας στους κόλπους της ΕΓΟ, που ουκ ο λίγες φορές μας έχει απασχολήσει στο παρελθόν. Τόσο με την περίπτωση της Μορφούλας Ντώνα όσο και με το φαγοπότι στα οικονομικά της Ομοσπονδίας και τις μυστήριες-αποσπάσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Onsports ομοσπονδιακή προπονήτρια που προετοίμαζε αθλήτριες για να μας εκπροσωπήσουν στις κορυφαίες διοργανώσεις συμπεριλαμβανομένων και των Ολυμπιακών Αγώνων χρησιμοποιούσε μεθόδους που δε συνάδουν με το αθλητικό πνεύμα. Πόσο μάλλον με το «ευ αγωνίζεσθαι» που πρεσβεύει ένα ολυμπιακό άθλημα το οποίο μας έχει χαρίσει μετάλλια και διακρίσεις.

Το νήμα ξετυλίχθηκε έπειτα από την εξόχως σοβαρή καταγγελία που κατέθεσαν στην ΕΦΙΠ γονείς ανήλικης αθλήτριας της εθνικής ομάδας ρυθμικής γυμναστικής κατά της προπονήτριας και της ΕΓΟ, με αποτέλεσμα η υπόθεση να πάρει τεράστιες διαστάσεις.

Με βάση την καταγγελία προξενήθηκε τραυματισμός της αθλήτριας με πράξεις και παραλείψεις των καταγγελλόμενων τον Φλεβάρη του 2015.

Από τη ακροαματική διαδικασία στην ΕΦΙΠ κι από από τις ένορκες καταθέσεις προκύπτει ότι η προπονήτρια υπέδειξε «πρωτίστως ανάρμοστη, αντιπαιδαγωγική και άκρως επικίνδυνη συμπεριφορά για τους αθλητές και δευτερευόντως φαλκίδευσε και υπονόμευσε τον ίδιο τον αθλητισμό με το να στερεί ένεκα αμελούς συμπεριφοράς την ενασχόληση νέων με τον αθλητισμό».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ON SPORTS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!