Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ | [OnMed]: Πώς τα προβιοτικά μάς «θωρακίζουν» από τις ιώσεις;
[OnMed]: Πώς τα προβιοτικά μάς «θωρακίζουν» από τις ιώσεις;

[OnMed]: Πώς τα προβιοτικά μάς «θωρακίζουν» από τις ιώσεις;

Βρισκόμαστε αισίως στην «καρδιά» του χειμώνα και με την επικράτηση των χαμηλών θερμοκρασιών, δεν είναι απίθανο να μας πιάσει απροετοίμαστους κάποια εποχική ίωση και να μας καθηλώσει στο κρεβάτι.

Είναι λοιπόν κάτι παραπάνω από αναγκαίο να λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα για να προφυλάξουμε με κάθε τρόπο την υγεία μας.

Πώς θα το κάνουμε αυτό; Εστιάζοντας με τη βοήθεια του καινοτόμου συμπληρώματος διατροφής ALTION Winter® , στην προστασία του βασικότερου οργάνου της άμυνας του οργανισμού μας, που δεν είναι άλλο από το έντερο!

Η «φαρέτρα» του ανοσοποιητικού

Αν μπορούσαμε να παρομοιώσουμε με κάτι το έντερό μας, αυτό θα ήταν αναμφίβολα μία… φαρέτρα. Μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να θεωρούν πως το έντερο είναι ένα ζωτικό όργανο άμεσα συνδεδεμένο με το πεπτικό σύστημα του ανθρώπου, στην πραγματικότητα όμως ακόμη σημαντικότερη είναι και η λειτουργία του για την προστασία του οργανισμού από πιθανούς εισβολείς. Στο σημείο αυτό, άλλωστε, «κατοικεί» το 80% των κυττάρων που είναι υπεύθυνα για τις λειτουργίες του ανοσοποιητικού συστήματος. Πιο συγκεκριμένα, η χλωρίδα που προϋπάρχει στο έντερο είναι ο «στρατός» με τον οποίο το έντερό μας μάχεται ενάντια στους παθογόνους μικροοργανισμούς που απειλούν να διαταράξουν την ομαλή λειτουργία του και αυτόν έρχονται να ενισχύσουν και τα προβιοτικά. Τα προβιοτικά είναι ζωντανοί μικροοργανισμοί φιλικοί προς τον οργανισμό μας, οι οποίοι ενισχύουν τόσο τα όργανα αυτού, όσο και τις λειτουργίες του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ONMED

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!