Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Oneman]: Westworld 1×09: Ξύπνημα στον Εφιάλτη
[Oneman]: Westworld 1×09: Ξύπνημα στον Εφιάλτη

[Oneman]: Westworld 1×09: Ξύπνημα στον Εφιάλτη

Μια βδομάδα πριν την ολοκλήρωση της πρώτης σεζόν, το ‘Westworld’ παρέδωσε την ευθεία (ή όσο ευθεία τελοσπάντων πρόκειται να πάρουμε) απάντηση σε κάποιες από τις βασικές απορίες πίσω από την κεντρική του ιστορία, αφήνοντάς μας να προσμένουμε την αναπόφευκτη μετωπική επίθεση του φινάλε.

Η αφηγηματική φύση της σειράς έχει μία αρνητική συνέπεια και μία θετική, ως προς την εμπειρία μας ως θεατές και τα πιθανά σοκαριστικά σημεία. Από τη μία, το ότι διαρκώς επανέρχεται σε πρόσωπα και μοτίβα και καταστάσεις, μας οδηγεί στο να μπορέσουμε με σχετική ασφάλεια να προβλέψουμε τις απαντήσεις σε μπόλικα ερωτήματα: Ποιος είναι ο Man in Black, τι τρέχει με τον Bernard, κλπ. Μα από την άλλη, μας αφήνει σε ένα πολύ ενδιαφέρον σημείο.

Δεν ξέρουμε πού οδεύει όλο αυτό. Δεν υπάρχει κάποια καθαρή έκβαση. Επειδή το ‘Westworld’ δεν είναι μια ιστορία που εξελίσσεται σε ευθείες γραμμές, αλλά σε κύκλους όλο και μικρότερης ακτίνας (μα σταθερού κέντρου), η αγωνία μας δεν είναι ποτέ τι θα βρούμε στο τέλος της ευθείας, αλλά υπό ποιες συνθήκες θα ξαναπεράσουμε από προκαθορισμένα σημεία- καθώς και φυσικά, τι είδους μυστήριο κρύβει το κέντρο του κύκλου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ONEMAN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!