Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Oneman]: Ο Walton Goggins εύχεται να ήταν ένας συνηθισμένος τύπος
[Oneman]: Ο Walton Goggins εύχεται να ήταν ένας συνηθισμένος τύπος

[Oneman]: Ο Walton Goggins εύχεται να ήταν ένας συνηθισμένος τύπος

Ο Walton Goggins έχει ένα από εκείνα τα πρόσωπα.

Τα πρόσωπα που αν τα δεις δεν τα ξεχνάς ποτέ, που μέσα από τα ακραία τους, εκφραστικά χαρακτηριστικά μπορούν να ζωγραφίσουν ολόκληρη προσωπική μυθολογία για τον άνθρωπο που έχεις μπροστά σου, ακόμα κι αν δεν ξέρεις τίποτα για εκείνον, δεν τους έχεις μιλήσει ποτέ, δεν έχεις ιδέα ποιος είναι.

Τον γνωρίσαμε στο “The Shield”, το αριστουργηματικό αστυνομικό δράμα όπου για 7 σεζόν έπαιζε το μέλος μιας πλήρως διεφθαρμένης αστυνομικής ομάδας σε πορεία τραγικής σύγκρουσης με τη μοίρα και με τους εαυτούς τους. Στο νεο-γουέστερν “Justified” ήταν ο αναγεννημένος ρατσιστής με την προσωπική σύνδεση με τον σερίφη πρωταγωνιστή. Στα “Django Unchained” και “Hateful Eight” μας χάρισε επιτέλους την απόλαυση του να βλέπουμε αυτή τη φάτσα κι αυτό τον ηθοποιό στα χέρια του Quentin Tarantino. Στο βιτριολικά απολαυστικό “Vice Principals” του ΗΒΟ, στο ρόλο ενός καθηγητή που δε θα σταματήσει πουθενά προκειμένου να χριστεί λυκειάρχης, βρίσκει μια ζοφερή ψυχή ακόμα και στην καρδιά μιας κωμωδίας.

Κάποιοι ηθοποιοί απλά αδυνατούν να γίνουν αδιάφοροι κι ο Goggins είναι ένας από αυτούς. Κάτι που αυτομάτως δίνει ένα ακόμα επιπλέον επίπεδο ενδιαφέροντος στo κατασκοπικό θρίλερ “Deep State”, το οποίο επιστρέφει για 2η σεζόν με κεντρικό πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον Goggins στο ρόλο του Nathan Miller, ενός πρώην πράκτορα της CIA που επιστρέφει στο πεδίο της δράσης ως fixer για το deep state.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ONEMAN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!