Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Oneman]: Βιβλιοφαγικό mashup v92: Πώς να κρίνεις ένα βιβλίο από το εξώφυλλο
[Oneman]: Βιβλιοφαγικό mashup v92: Πώς να κρίνεις ένα βιβλίο από το εξώφυλλο

[Oneman]: Βιβλιοφαγικό mashup v92: Πώς να κρίνεις ένα βιβλίο από το εξώφυλλο

Πολλά βιβλία έχουμε σήμερα, χαμός γίνεται, αλλά ταυτόχρονα θα μιλήσουμε και για εξώφυλλα, συγγραφείς, δραματοποιημένα διηγήματα στο ραδιόφωνο, πάμε να τα δούμε ένα-ένα και να γεμίσουμε και αυτή τη Δευτέρα με αναγνώσματα.

Ο FRED ARMISEN ΚΡΙΝΕΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Ένα από τα πιο αστεία segments του ‘Late Night with Seth Meyers’ ήταν πάντα οι improvised αλληλεπιδράσεις του Meyers με τον Fred Armisen, που εξακολουθεί να περνά συχνά-πυκνά από το set της εκπομπής και να εκτελεί χρέη bandleader.

Στο καινούριο κομμάτι της εκπομπής που αφορά τους 2 τους, ο Armisen ισχυρίζεται πως μπορεί να καταλάβει την υπόθεση του βιβλίου μόνο από το εξώφυλλο, αφού ο χρόνος του δεν επαρκεί για να διαβάζει όσα βιβλία θα ήθελε αλλά ταυτόχρονα δε θέλει να μένει και πίσω. Κ αυτό ακριβώς προσπαθεί να κάνει, με τον Meyers να του δείχνει μέσα στην περασμένη εβδομάδα τα ‘Dreams of Falling’ της Karen White, ‘The Gray Ghost’ του Clive Cussler, ‘A Gentleman in Moscow’ του Amor Towles και ‘The Summer Sail’ της Wendy Francis. Κάτι παρόμοιο είχαν κάνει και παλιότερα, όταν στο “Fred Armisen’s Extremely Accurate TV Recaps” ο Armisen εξηγούσε το τι συμβαίνει σε μια τηλεοπτική σειρά ακούγοντας απλά τον τίτλο της.

Πιο κοντά πέφτει μάλλον στο ‘Ένας τζέντλεμαν στη Μόσχα’, αφού κάτι λέει περί ενός ξενοδοχείου, θα σας αφήσω να δείτε το βίντεο μόνοι σας και να κρίνετε αν τελικά όντως μπορεί να κρίνει την υπόθεση απλά κοιτώντας το εξώφυλλο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ONEMAN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!